Grön onsdag: OPI Green on the Runway och ILNP Green Goblin

Nu är jag återkommen till landet efter en härlig vecka i Italien och Tjeckien. Jag och maken åkte först till norra Italien och bilade runt Gardasjön – det var underbart vackert och fullt med mysiga små städer. Kan varmt rekommenderas! Sedan flög vi till Prag för att fira midsommar i ett hus på den tjeckiska landsbygden som ägs av en kompis (som är tjeck) och hennes mamma. Det var lite regnigt och så där också, men i alla fall lite varmare än i Sverige. Nu har jag gått ner lite i varv och det börjar faktiskt lugna ner sig lite på jobbet också, så förhoppningsvis blir det lite mer bloggande framöver.

Jag tänkte i alla fall fira grön onsdag med att visa en jämförelse mellan OPI Green on the Runway från Icons of Happiness-kollektionen och ILNP Green Goblin. Jag har tidigare jämfört dem på sticka, men man ser ju bättre hur lacken ser ut när de är lackade på naglarna. Jag hade Green Goblin på tummen, lång- och lillfingret och Green on the Runway på pek- och ringfingret. Jag bar faktiskt den här manikyren i flera dagar och ingen märkte att jag hade två olika lack, så lika är de.

Jag började med två lager av båda lacken men la på ett till efter ett tag för att få manikyren att hålla lite längre. Green Goblin är lite, lite mörkare än GOTR, men det är knappt synligt. Skiftningarna är nog identiska – i alla fall så vitt jag kan se. Jag tyckte att Green Goblin var bättre att applicera eftersom GOTR är lite rinnigare men båda är helt ok förutom att de har tendenser till att visa penseldrag. Eftersom lacken är så grymt snygga har jag inget emot att äga båda, men jag skulle nog inte ha köpt båda två. Nu hade jag Green Goblin redan när jag fick GOTR som pressprov.

Dekalerna är från Nailshop, men de var tyvärr lite hårda, så de gick sönder väldigt snart efter att jag applicerade dem. (Det är därför jag fotade min högerhand – dekalerna på vänsterhanden hade gått sönder innan jag hann fota dem.)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Today I’m joining Green Wednesday with a comparison between OPI Green on the Runway from the Icons of Happiness collection and ILNP Green Goblin. I have compared them on sticks earlier but when I wore them I actually used both polishes just to see if I would notice any visible differences. I wore Green Goblin on my thumbs, long and little fingers and Green on the Runway on my pointer and ring fingers. It was almost impossible to see any differences. Green Goblin is just slightly darker, and the shifts are identical as far as I can see.

I started with two coats, but added a third after a while to get the manicure to last longer. GOTR was a little runnier than Green Goblin, but none hade any application problems apart from a comon tendency to show brush strokes.

Since the polishes are gorgeous I don’t mind owning both, but I don’t think it is worth the money to buy them both. I already owned Green Goblin when I got GOTR as a press sample, so I only bought one of them.

The stickers are from Nailshop. They were a little hard and broke quite soon after application, unfortunately. (That is why you see my right hand – the sticker on the left hand was a little broken.)

Publicerat på juni 25, 2014, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Grön onsdag, ILNP, Naglar i grönt, OPI och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Fin dekal, vad trist när de går sönder så fort! Lite kul att se hur lika de två lacken är – jag har OPIs men inte ILNP-lacket och när de är så lika nöjer jag mig det ena. De är urnsygga ändå förstås. 🙂

    Gilla

  2. Låter som en uthärdlig semester! Det var inte så stor skillnad på de där lacken 😉

    Gilla

  3. URhärlig ska det vara! Lol! Knäppa auto correct!!! Hahahaha!

    Gilla

  4. Oj vad lika de var! Vackra!

    Gilla

  5. Åh Gardasjön! Har också bilat där, det var underbart precis som du skriver 🙂 Himla snyggt med guldig dekal på det gröna!

    Gilla

  6. Lottsky: Ja, i så fall behöver du inte Green Goblin. Det räcker med ett av de här!

    Little Miss Nailpolish: Haha, jag trodde du var lite ironisk från början bara! 🙂 Och det var en helt uthärdlig semester. Inte särskilt jobbig alls! 😉

    Karin: Ja, jättevackra! 🙂

    Sanna: Kul! Ja, jag skulle gärna åka tillbaka! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: