Grön onsdag: Kiko 533

Nu lyckades jag faktiskt vara med på Grön onsdag igen, tänka sig! Och det med ett väldigt, väldigt grönt lack. När jag var i Italien med maken förrförra veckan gjorde vi en dagsutflykt till Verona och där gick jag förbi Kikos affär. Jag hade inga Kikolack sedan tidigare, men var rätt nyfiken på dem eftersom jag har läst mycket gott om dem, så jag övertalade min smått motsträvige make om att jag skulle få gå in en sväng och titta efter. (Hans kommentar var ”det är i alla fall svalare därinne…”.) När man har en uttråkad karl i hälarna blir det inte mycket tid att tänka, så jag ryckte snabbt åt mig åtta lack. De flesta kostade bara 1 euro, så det kändes inte som att det var så mycket att fundera över, för den delen. (Fast foillacken kostade hela 1,9 euro. :-)) Trots raketfarten i handlandet lyckades jag ändå undvika att köpa några lack som var alltför lika de jag redan har, så jag är nöjd!

DSC09506

Det första som hamnade på mina naglar är nr 533, ett knalligt gräsgrönt foil med skimmer i guld. Finishen påminner en del om Zoya Ivanka, men det här är mer gulgrönt. Det är verkligen enormt fint och väldigt grönt, precis min kopp te! Att det dessutom täckte på två lager och var ganska lättlackat gjorde inte saken värre, så det var definitivt värt priset!

Nitarna klämde jag dit när lacket var fuktigt, bara för att piffa till det lite. Jag tror de är från eBay, men jag kommer inte ihåg.

DSC09525

DSC09528

DSC09529

DSC09531

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

When I was in Italy the week before last, we took a day trip to Verona and when we were there I passed a Kiko store. I had my husband with me, and I managed to convince him to stop and let me go in there for a little while (he sighed that it was at least cooler in the store than outside, but he was very bored…). Having a bored husband in tow does not really give you time to think carefully about your purchases, but since the polishes were just 1 or 1,9 euros a piece, fortunately that wasn’t really a problem. I snagged eight polishes and managed avoid getting any dupes for polishes I already had.

The first one to adorn my nails was number 533, a bright grassy green foil with golden shimmer. The finish reminds me of Zoya Ivanka, but this is a more yellow-toned green. It is completely gorgeous and definitely my cup of tea! That it was opaque in two coats and nice to apply didn’t hurt either. Definitely worth the price! 

I added som studs, that I think I have bought on eBay, while the polish was still wet.

Publicerat på juli 1, 2014, i Diverse nageldekor, Grön onsdag, Kiko, Naglar i grönt och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jäklar vilket snyggt lack, fullträff där. Dom andra ser åxå spännande ut. Önskar vi hade Kiko i Sverige

  Gilla

 2. om ni suktar efter fler KIKO-lack så går de att beställa från deras hemsida. Frakten är inte den billigaste men det är å andra sidan inte en resa utomlands heller och så dyr är inte frakten;) Den här var superfin, skulle jag kunna tänka mig att köpa:)

  Gilla

  • Jag kommer nog att falla till föga och beställa från dem någon gång, jag är imponerad av hur bra lacken är för det priset. Fast nu borde jag nog ha inköpsstopp ett tag… 🙂

   Gilla

 1. Ping: Christmas mani with Kiko 533 | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: