Holofredag: Colors by Llarowe Woman from Tokyo

Ännu ett kapitel i mitt försök att hitta ett blåtonat rött hololack. Det här verkade lite mer åt det hållet när jag såg det på sidan, men när jag fick det så visade det sig vara blålila istället. Nåja, det är snyggt i alla fall, och det måste ju ha fått sitt namn från den klassiska Deep Purple-låten, så jag är glad åt att äga det i alla fall! Det har ordentligt med regnbågar, och är ett riktigt fint lack. Det var dessutom ganska lätt att lacka med och hade inga tendenser till holosjuka att tala om. Två lager räckte, men det blev ganska fort slitet och jag tog bort det efter två dygn.

Och eftersom det är fredag så blir det här veckans bidrag till Skimmerskuggans Holofredag. (Egentligen har holofredag semester, men jag kan ju slänga ut ett litet holo ändå, tänkte jag…)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOch eftersom jag bar det här när jag var i Italien så kommer en bild på lacket och en enorm italiensk glass. Det här är alltså vad de räknade som två kulor. Ärligt talat fick jag inte i mig allt och orkade ändå inte äta någon lunch den dagen…

DSC09409

DSC09423

Another try at finding the perfect blueish red holo… This one turned out to be a blueish purple when I got it, but it is still a very nice polish.The fact that it must be named after the classic Deep Purple song also makes it a polish I am happy to own. It has a really strong linear holo and was easy to apply. It was opaque after only two coats but I got some tip wear after just two days, so it didn’t stay on that long.

Publicerat på juli 4, 2014, i Colors by Llarowe, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i lila och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Åh vilket snyggt lack, verkligen. Den där jätte glassen ser jäkligt smarrig ut 😉

    Gilla

  2. Gissa vem som sitter och gnolar på en viss Deep Purple låt…. Jag tycker lacket är skitsnyggt och den där glassen den ser ju inte fel ut.

    Gilla

  3. Läckert! Gillar att regnbågarna blir så röda mot det lila! Ingen gör glass som italienarna… mums!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: