OPI You’re so Vain-illa

Det här lacket tyckte jag såg riktigt fint ut i flaskan, men trivdes inte alls med det på naglarna. Det är en ljus nude, och jag tycker det såg lite sjukt ut på mina naglar. Jag kommer att ha kvar den för att använda som underkläder, men jag kommer knappast bära den på egen hand igen. Den kommer från Icons of Happinesskollektionen, och jag har fått den för recension.

Jag hade tre lager och den var rätt rinnig och besvärlig att lacka med, faktiskt. (Något jag tycker har gällt för flera av lacken i den här kollektionen.) Nej, det här gick inte hem hos mig.

 

För övrigt kan ni numera hitta mig på Instagram också! Jag har haft appen ett bra tag, men har inte kommit fram till att posta något förrän idag. Jag heter Nageldraken där också, förstås…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This polish looked kind of nice in the bottle, but once I got it on my nails I didn’t like it at all. It is a light nude beige, and I think it made my hands look unhealthy. I will keep it to use as underwear for sheer polishes, but it is very unlikely that I will ever use it on its own again. It is from the Icons of Happiness collectionen, and it was sent to me for review.

I wore three coats of it and it was quite runny and difficult to apply, something I have noticed in several of the other polishes from the same collection. Nope, this was not my cup of tea…

 

On another note – you can now find me on Instagram. I have had the app installed for quite a long time, but didn’t get around to posting anything until today. I am called Nageldraken there as well.

Publicerat på juli 9, 2014, i Naglar i nudenyanser, OPI. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Ser inte direkt ut som något jag skulle bära på egen hand, men perfekt som underkläder.

  Gilla

 2. Så tråkigt att höra, detta var ju det i kollektionen som jag var mest sugen på… får se om det bli något köp… Kul att du är på instagram också, jag har blivit lite dålig på att läsa bloggar det senaste, så då är det lite kul att kunna följa på insta istället!

  Gilla

  • Det beror väl på lite vad man gillar för lack också. Jag är ju inte en nudeperson, direkt.
   Ja, jag insåg till slut att jag ju aldrig hinner blogga, men att slänga ut en bild på instagram tar ju inte så mycket tid, så det borde jag klara av! Jag har också varit dålig på att läsa bloggar på sistone, så jag förstår precis vad du menar. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: