Jämförelse mellan OPI Green on the Runway och ILNP Green Goblin

När jag tittade på OPI Green on the Runway på presseventet i måndags så slogs jag av att den var rätt lik ILNP Green Goblin. Vi fick inte med oss Green on the Runway hem, så jag kan inte göra en ordentlig jämförelse, men vi fick ju en färgkarta, så jag kan jämföra den swatchen med min swatchsticka med Green Goblin. På det stora hela är de väldigt lika, men de är inte dupes. Green Goblin är lite, lite mörkare och har en aning tydligare skiftning i rödlila. Det är inga stora skillnader vi pratar om, däremot. Jag kan i alla fall konstatera att eftersom jag äger Green Goblin så känner jag inte att jag måste köpa Green on the Runway också.

Bilderna blev tyvärr inte de bästa, men jag hoppas att de ger en uppfattning i alla fall. Jag har fotat dem både inomhus med och utan blixt och utomhus i sol och skugga för att visa hur de ser ut i olika ljusförhållanden. Det är ILNP Green Goblin till vänster och OPI Green on the Runway till höger.

DSC08411

DSC08417

DSC08502

DSC08503

DSC08506

When I was looking at OPI Green on the Runway at the launch this Monday, it struck me that it probably was pretty similar to ILNP Green Goblin. We didn’t get Green on the Runway with us home so I cannot make a proper comparison, but we got a swatch, so I have compared that with my swatch stick of Green Goblin. I would say that they are very much alike, but not dupes. Green Goblin is just a tiny bit darker and has a slightly more pronounced colour shift. These are no big differences, though, so I don’t feel that I need to buy Green on the Runway now that I own Green Goblin.

The photos are unfortunately not that good, but I hope they give an idea of how the polishes look anyway. I have photographed them both inside with and without flash and outside in sun and shade, to give you a better idea of the colours. ILNP Green Goblin is on the left and OPI Green on the Runway is on the right.

Publicerat på maj 5, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, ILNP, Naglar i grönt, OPI. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. En av de räcker definitivt för min del! Bra jämförelse! Tack!

  Gilla

 2. Vad skönt att jag inte heller behöver OPI lacket! Green Goblin är så himla vacker men det räcker nog med den.

  Gilla

 3. Little Miss Nailpolish: Varsågod! Jag trodde att det kunde vara intressant att se eftersom OPI-lacket nog kommer att få rätt mycket uppmärksamhet.

  Sminkan: Nej, har man Green Goblin räcker det. Jag tycker nog att det är lite, lite snyggare också.

  Gilla

 4. Vackra båda två! Och mycket lika 🙂

  Gilla

 1. Ping: Grön onsdag: OPI Green on the Runway och ILNP Green Goblin | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: