Nageldraken nr 6

Jag fortsätter att visa mina frankenexperiment. Eller, egentligen är det ju inte frankenlack eftersom jag inte använder befintliga lack utan bara pigment och glitter i bas. Det här var det sjätte lacket jag skakade ihop och jag är inte dödsförtjust i det. Jag kommer inte ihåg exakt vad det innehåller, men det är i alla fall lila pigment, rött skimmer och små, svarta glitter. Det var tyvärr lite knöligt, men täckte på två lager. Jag har gett bort resten av det (det är inte så mycket eftersom jag gör mina lack i miniflaskor) till Make It Fab-Lina. Vi jobbar på samma ställe, och hon blev lite förtjust i det, så jag tyckte det var bättre att det fick komma till någon som uppskattar det.

DSC08140

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I’ll continue showing some of my franken experiments. This is the sixth polish I made, and I’m not that fond of it. I don’t know why, really, it just didn’t appeal to me. I don’t remember exactly what I used, but I do remember using at least purple pigment, red shimmer and small, black glitters. Possibly other pigments as well. It was a little rough but opaque in two coats. I have actually given what was left of it to Lina at Make It Fab. We work in the same place and she liked it so I thought it was better if it came to someone who appreciated it more.

Publicerat på maj 8, 2014, i Diverse nageldekor, Frankade lack, Glitter, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Njä. På den positiva sidan, jag kan inte minnas att jag sett nått liknande

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: