Grön onsdag: Darling Diva Into the Groove

Det har blivit lite sommarstiltje på bloggen på sistone. Jag har varit uppe i fjällen och hann inte schemalägga mer än ett inlägg innan. Sedan jag kom hem har jag också känt lite motvilja mot att sitta vid datorn, det känns mer lockande att ägna sig åt annat. Dessutom ska jag åka några dagar till medeltidsveckan i nästa vecka och ska hinna sy en klänning tills dess också… Men nu blir det i alla fall ett bidrag till Karins Gröna onsdag! Det här lacket har jag lånat av en kollega, och det är faktiskt helt ok att inte äga det själv. Jag gillar det verkligen, men det är så knasigt att jag knappast tror att jag skulle bära det särskilt ofta om det bodde hos mig. Det är kanske inte direkt snyggt, men det är i alla fall definitivt roligt! Basfärgen är en lite grånad äppelgrön och det har ganska sparsamt med cirkelglitter i svart och matt silver. Det är ett väldigt udda och inte ett dugg diskret lack, ett sånt där som kan bli helt fel eller helt rätt, beroende på vilket humör man är på när man bär det. 🙂

Jag bar tre lager av det och fick jobba en del för att få med glittren. Jag skakade flaskan med jämna mellanrum när jag lackade och ställde den upp och ner en stund mellan lagren. Men det är det ändå värt, för det är ett lack man blir glad av!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I have been on vacation in the Swedish and Norwegian mountains, so there hasn’t happened that much on the blog lately. I am back home now, but still feel that I want to keep away from the computer and do other things than blogging, such as sewing a dress for the Medieval week at Gotland next week (I’ll just be there for a few days, but I still want to make a nice dress to wear).

This polish is not mine, I borrowed it from a colleague, and it feels ok not to own it. I really like it, but it is such a weird polish that I can’t imagine that I will want to wear it very often. You have to be in the right mood to appreciate it. The base colour is a slightly greyed apple green and it has black and matte sliver circle glitters. Very odd, but definitely a cheerful polish!

I wore three coats and I had to work to get the glitters on the nails. I shook the bottle a few times while applying and put it upside down while I waited between the caots. Still, it was worth it for such a funny, weird and quite adorable polish!

Publicerat på juli 30, 2014, i Darling Diva, Glitter, Grön onsdag, Naglar i grönt och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. Jag tycker det är jättecoolt! Fin grundfärg och enkelt och stilrent med bara svart och silver glitter i.

  Gilla

 2. Det är nästan lite kamoflagekänsla tycker jag. Kul lack och jag gillar det.

  Gilla

 3. Jag tycker att det här är då tjusigt. Ett lack jag återvänder till

  Gilla

 4. Little Miss Nailpolish: Ja, det är liksom stilrent och rätt knasigt på samma gång!

  Lacky Corner: Det har du faktiskt rätt i, det tänkte jag inte på tidigare!

  Kajalpennan: Visst är det ett coolt lack!

  Gilla

 5. Tycker det gröna är riktigt coolt, sedan vet jag inte riktigt om det funkar =)

  Gilla

 6. Gillart, en beige kavaj, ett par jeans o en snygg topp i svart så. 😀

  Gilla

 7. Coolt, är ju väldigt annorlunda

  Gilla

 8. Åh jag älskade detta! Fast, jag älskar nästan alla gröna lack haha. Och Darling Diva har många fina lack!

  Gilla

 1. Ping: Vacker & Underbar » Deltagare Grön Onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: