United in Green/Grön onsdag: Dollish Polish Zombie Flesh

Den här veckan kör Karin på Vacker och Underbar en temavecka med gröna lack för att uppmärkssamma depression. Jag bidrar med Zombie Flesh, ett bonuslack till årets Halloweenkollektion från Dollish Polish. Det är ett lite sjukligt grönt lack med glitter i svart, guld och grönt. Lite udda, men jag älskar det! Jag bar tre lager. Det var lite tjockt att lacka med, men kontrollerbart. Som dekor petade jag dit några guldnitar på långfingrarna.

Spana in Halloweenlacken från Dollish Polish, förresten, om ni inte redan har gjort det! Jag kanske råkade köpa på mig fyra stycken… Det är en del riktigt läckra lack i den, bl a flera fina gröna glitterlack. Och jag kan inte vänta till Halloween med att bära dem! Jag har precis beställt hem en massa nageldekorationer med Halloweentema och har bestämt mig för att man absolut kan köra Halloweennaglar i minst en månad! Eftersom jag inte är särskilt förtjust i hösten så får jag göra mitt bästa för att muntra upp mig i höstrusket. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This week, Karin at Vacker och Underbar is holding a green theme week to bring attention to depression. My contribution today is Zombie Flesh, a Mystery Bonus Shade in this year’s Halloween collection from Dollish Polish. It is a sickly green with glitter in black, gold and green. A little wierd, but I love it! I wore three coats. It was a little thick, but managable. As a decoration I added a few gold studs to the long fingers.

Klicka på symbolen nedan om ni vill se fler fina gröna manikyrer!

Publicerat på oktober 8, 2014, i Diverse nageldekor, Dollish Polish, Glitter, Grön onsdag, Halloween, Naglar i grönt och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Så härligt lack! Helt i min smak! 😀 Tycker absolut att man kan köra halloweentema läääänge 🙂

    Gilla

  2. Snyggt och väldigt speciellt lack 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.