OPI Who Are You Calling Bossy???

Jag tar och betar av lite av vad jag har i arkivet… Det här lacket kommer i o f s från OPIs Halloweenkollektion Peanuts, så det är hyggligt aktuellt i alla fall. Jag fick det på en bloggträff i somras, så jag har haft det ett tag nu. Det här är ett vanligt svart krämlack. Inget som man blir upphetsad av, men det är i alla fall ett riktigt bra svart krämlack, och det tillhör basbehoven här hemma. Det var trevligt att applicera och man kan faktiskt få det att täcka på ett lager, i alla fall om man har det som bas till något annat. Jag hade två lager, men det var mest för att få en jämnare finish.

Dekalerna kommer från She Sells Seashells. Förstås… Jag har beställt massor av dekor från det stället på sistone. Det finns så mycket fint där! Den här manikyren gillade jag verkligen, den var rätt kaxig och glad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SONY DSC

I am slowly blogging my way through the archive. This polish is from this year’s Halloween collection from OPI, Peanuts, so it was released quite recently. I got it for review at a blogger meeting in August. It is a regular black creme, but it is a good one, and that is a staple in my collection. The application was good and it is very pigmented, so it actually was opaque after just one coat. I had two coats here to get a smoother finish.

The stickers are from She Sells Seashells. Of course… I have bought a lot of decorations from them lately. I really liked this manicure, it made me happy!

Publicerat på november 6, 2014, i Dekaler, Naglar i svart, OPI och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

  1. Härligt splashig manikyr 🙂

    Gilla

  2. Definitivt ett bra svart baslack! Och jättesöta dekaler:)

    Gilla

  1. Ping: Golden Oldie Challenge: Svartvit matt glittergradient | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: