Darling Diva The Shapeshifter

Jag har tappat lite styrfarten på bloggandet på sistone, men nu flyttar mammas kattungar, så nu ska det nog bli bättre. Och på vilket sätt hänger det ihop, kan man kanske undra? Jo, jag fotar kattungarna och lägger upp bilderna på mammas katteris hemsida, och med nio kattungar (två kullar) som det har varit i den här vändan, så har det ätit upp mycket datortid. Vill ni se lite fler bilder och filmer på de små lurvtottarna så kan ni titta in på mitt instagram, Nageldraken, för jag har lagt upp lite där.

Hur som helst, tillbaka till vardagen och bloggandet, och därmed tänkte jag också vara med på Grön onsdag igen! Denna gång med ett riktigt fint hololack. Det har tyvärr inte varit väder för holo direkt, men det här har så vacker mörk olivgrön färg att det fick åka på ändå. Och så matchade det en klänning jag hade på en fest när jag bar det i december. Jag tog en blixtbild för att locka fram holot lite, men det skymtar faktiskt även i mulet väder, så det här är nog fantastiskt fint i solsken.

Jag hade tre lager av det. Två hade kanske räckt, men blev lite ojämnt så det blev tre lager för säkerhets skull. Bra applikation.

Dekalerna är från NailShop och de små hjortar från She Sells Seashells.
DSC_0677

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Time to join Green Wednesday again! This time I have a dark olive holo from Darling Diva to show you. The weather here in Sweden isn’t the best for bringing out the best in holos, but I wore it to match a dress to a party in December, so I chose it for the lovely colour. I took one flash picture to bring out the holo, but you can actually see it even in cloudy weather, so this is probably gorgeous in the sun.

I wore three coats. Two might have been enough, but it was a little uneven after two, so I added a third coat just to be sure to get it opaque. The application was good.

The decals are from NailShop and the little deer embellishments are from She Sells Seashells.

Publicerat på januari 14, 2015, i Darling Diva, Dekaler, Grön onsdag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. Åh det är ju så vackert!
  9 kattungar är ju rätt mycket, men ändå så härligt med så mycket lurv!

  Gilla

 2. Superfint lack och vacker nailart!

  Gilla

 3. Karin: Ja, det är mysigt! Och jätteroligt att sitta och leka med massor av kattungar! Samtidigt är det mycket jobb för mamma så det blir lite skönt när de nu flyttar. Lilla Jelena ska vara kvar hos mamma, dessutom, så helt kattungelöst blir det inte ändå. 🙂

  Kerstin: Tack! Lacket är verkligen läckert!

  Gilla

 4. Åh vad snyggt! Jag har också detta men har inte provat det och nu lär det väl dröja tyvärr.

  Gilla

 5. Lacket är så snyggt i sig själv men manikyren blir verkligen komplett med de fina dekalerna! 🙂

  Gilla

 6. Käthe Nilsson

  Snyggt det blev med dekaler – det ska jag testa!

  Gilla

 7. Väldigt vackert!
  Oj det var ånga pälsbollar det 🙂 full fart på dom då, stackars kattmammorna 😉

  Gilla

 1. Ping: Vacker & Underbar » Deltagare Grön Onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: