Nerdlacquer Don’t Blink

Jag tänkte faktiskt göra något så ovanligt som att visa lacket jag bär på fingrarna just nu. Det blir ännu ett Nerdlacquer (jag har ju en bunt otestade :-)). Don’t Blink är från Doctor Who-kollektionen och hänvisar till the Weeping Angels, som jag nog tycker är de enda läskiga monsten i Doctor Who. (Dalekarna tycker jag mest är lite fåniga.) Det är ett ljusgrått lack med matta glitter i vitt och mörkgrått, och ser faktiskt lite ut som sten. Jag bar två lager och det var utmärkt att lacka med.

Jag dekorerade med snöflingedekaler från Nailtopia, som jag har köpt på Nailshop. Väldigt fina dekaler, mycket tunna och flexibla. Det är knappt att de syns på lite håll, men jag gillade ändå effekten.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

This is something as unusual as the polish that I am wearing at the moment. Another Nerdlacquer (well, I do have quite a few new ones :-)). Don’t Blink is from the Doctor Who collection and is alluding to the Weeping Angels, the only Doctor Who-monsters that I think is creepy for real. (I think the Daleks mostly are just silly.) It is light grey with matte glitters in white and charcoal, and it actually looks a bit like stone. I wore two coats and the formula was excellent.

I decorated it with snow flake decals from Nailtopia that I bought fron Nailshop. Lovely decals, very thin and flexibel. They were barely visible when you didn’t look closely, but I still liked the effect.

 

Publicerat på januari 16, 2015, i Dekaler, Glitter, Naglar i grått, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag är SÅ avis på det här lacket. Det är nog min allra största lemming faktiskt. Kul? kuriosa: min Lilla E är så rädd för weeping angels att vi måste varna henne om de är med i något avsnitt. Och deras debutavsnitt ”Blink” är ett av mina favoritavsnitt någonsin.

  Gilla

 2. Så läcker! Blir lite sugen på märket faktiskt 🙂

  Gilla

 3. mynailpolishonline

  Jättefint!! Jag gillar hur det blev med dekalerna 🙂

  Gilla

 4. Galet snyggt! Dekalerna smälte in bra i lacket, gillar det skarpt. Lite marmor över det 🙂

  Gilla

 5. Mrs Data: Jag håller med, jag tycker avsnitten med weeping angels är några av de bästa avsnitten. Du har känner ingen i USA som du kan addressera ett lack till? Numera kan man ju nästan våga tro på att det ska gå att köpa Nerdar lite oregelbundet sådär.

  Blowfish: Det är mitt favoritmärke, alla kategorier! Synd bara att det är lite svårt att få tag i dem.

  My nail polish online: Kul att du gillar det!

  Lackert: Visst är det! Jag tycker det känns väldigt passande. 🙂

  Gilla

 6. Jag gillar lacket-riktigt fint. Och nageldekalerna passade perfekt till. Jag får den där mjuka känslan av vinter precis innan skymningen faller. Och stenytan på Weeping Angels-som är läskiga. Speciellt små-änglarna som är med i ett avsnitt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: