Gästinlägg: Karin skriver om Nerdlacquer Pinin’ For The Fjords

Dags för ännu ett gästinlägg från Karin! Den här gången har hon burit en Nerd som hon faktiskt inte gillade. Det ska bli intressant att se vad jag kommer att tycka om det när jag bär det – det står bland mina drygt 100 otestade lack…

Som kuriosa kom jag nyligen på vad namnet kommer ifrån. Det har stört mig att jag inte har kunnat placera det, Monty Python-fan som jag är. När jag julas spelade ett mycket fånigt Monty Python-spel (MontyPython Fluxx) så slog det mig att det ju kommer från den klassiska papegojsketchen! 🙂

Nåväl – efter denna obligatoriska lektion i Monty Pythonkunskap övergår vi till Karins kommentarer om lacket:

”De senaste dagarna har jag burit Pinin’ for the fjords från Nerdlacquer. Jag har älskat de flesta Nerdar jag prövat, men det här är ett undantag från den regeln. Pinin’ gör det helt enkelt inte för mig. Basen är en blek lila nyans med glitter i silver, blått, vitt och lila. Jag tyckte det såg väldigt fint ut i flaskan, men på nageln lyfter det aldrig riktigt. Det ser mest rätt blaskigt och slätstruket ut så det är inte ett lack för mig. Det dock trevligt att arbeta med och ger full täckning efter tre lager.

Slutligen ville jag bara visa att min ”familj”, efter fyra långa månader, är återförenad! Jag var nämligen hemma i Sverige över jul vilket innebar att jag äntligen kunde transportera hit de sista delarna av min lacksamling. Jag tänkte att det här var rätt forum att dela med mig av denna bedrift, folk utanför nagellackssfären förstår helt enkelt inte! Ett hem är inte ett riktigt hem utan en komplett nagellackssamling. ;)”

Pinin' 1

Pinin' 2

Pinin' 4

Pinin' 5

Another guest post from Karin! This time she has worn a Nerd that she didn’t really like…

”I have sported Pinin’ for the fjords from Nerdlacquer the past few days. I thought it looked really pretty in the bottle, but once on the nail it just looks pale and uninspiring. The base is a bleached shade of purple with glitter in silver, blue, white and purple. So it is just not a polish for me. It was however easy to apply and I wore three coats.

Finally I just wanted to show that I have managed to move my entire polish stash across the Atlantic! A home is not a home without a complete polish collection. ;)”

Publicerat på januari 11, 2015, i Glitter, Karins gästinlägg, Naglar i lila, Nerdlacquer och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Jag tycket du att rätter fint ute, inte wow men rätt fint. härligt att samlingen är komplett!

  Gilla

 2. Snyggt, känns lite som kallt isigt vatten faktiskt!

  Gilla

 3. Kom åt enterknappen för snabbt där, det är ju Lottsky och inte Lo som kommenterat. =)

  Gilla

 4. Inte riktigt ett lack i min smak, men Monty Python sketchen är absolut i min smak 🙂

  Gilla

 1. Ping: ABC Challenge (P): Nerdlacquer Pinin’ for the Fjords | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: