ABC Challenge (P): Nerdlacquer Pinin’ for the Fjords

Det här lacket har visats här på bloggen ganska nyligen, fast då var det Karin som skrev ett gästinlägg om det. Jag tänkte därför hålla mig lite kort. Karin var inte så förtjust i det, och jag är väl inte kär, direkt, men jag tycker att det är helt ok. Kanske för att jag hade sänkt mina förväntningar efter Karins utlåtande…
Precis som Karin hade jag tre lager och tyckte att det var lätt att applicera. Glittren sjunker en hel del, som alltid med Nerdar, men det är bara att låta det stå upp-och-ner ett tag och skaka det ordentligt så blir det bra.

Detta får bli mitt P-lack till Lacky Corners ABC Challenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karin wrote a guest post on this polish quite recently, so I am going to be quite brief. She didn’t like it very much, and I’m not in love, but I think it is quite nice. I might have lowered my expectations after her post…
Just like Karin I wore three coats and had no problems with the application. As with all Nerds the glitters in it tend to sink, but I let it stand upside down for a while and gave it a good shake before I applied it, and it worked just fine.

This is my P-polish for Lacky Corner’s ABC Challenge!

Publicerat på mars 26, 2015, i Glitter, Naglar i blått, Nerdlacquer, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jag gillar färgkombon och tänker på ett vackert snöfall på vintern i solsken när jag ser det! =)

    Gilla

  2. Jag gillade det, ser mjukt och fint ut 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: