ABC Challenge (O): ”Negative space” med OPI Scores a Goal!

Jag har länge velat testa trenden med ”negative space”, men jag har dragit mig lite för det eftersom jag har varit lite nervös för att visa mina missfärgade naglar. Nu vågade jag mig på det till slut – men med ett ganska litet ofärgat parti. Jag målade först underlacket som vanligt, lät det torka och maskade av med vinylmallar från Snail Vinyls och målade över ett ganska tjockt lager av OPI Scores a Goal! från Brasilienkollektionen. (Jag har fått det för recension.) Det är ett mörkt brunlila krämlack som är rätt fint, men det är inte så spännande, så det har blivit stående. Det var bra att applicera i alla fall.

Jag blev faktiskt mer förtjust i det här med ”negative space” än jag trodde, däremot. Det känns fräsch och lite nytt. Tyvärr är jag inte helt kompis med mallarna än, så det blev lite kladdigt, men övning ger väl färdighet, hoppas jag! (Och det syns inte så mycket i verkligheten som på bild.) Jag petade också dit lite svart strass med oljefläcksglans från Twinkled T som en extra liten touch.

Det här fick bli dagens bidrag till Lacky Corners ABC Challenge. Klicka på knappen nedan eller gå till hennes blogg för fler O-manikyrer!

SONY DSC

SONY DSCI have been wanting to do a negative space manicure for a while, and I finally got around to it! I used the deep v vinyls from  Snail Vinyls and one thick coat of OPI Scores a Goal! from the Brazil collection that I have gotten for review. It is a dark brownish purple that is quite nice, but not that exciting. Application was nice.

I liked the negative space thing more than I thought, actually! It feels fresh and new. Unfortunately, I haven’t quite gotten the hang of the nail vinyls yet, so it got a little messy. Practice makes perfect, I suppose! I added some black oil sheen rhinestones from Twinkled T as an extra touch.

This was today’s contribution to Lacky Corner’s ABC Challenge. Click the button or visit her blog for more manicures!

Publicerat på mars 24, 2015, i Diverse nageldekor, Naglar i lila, OPI, Utmaningar och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Lacket känns rätt trist men helheten blev jättefint!

  Gilla

 2. Jättefin design! Lacket känns lite ”höstigt”, så det är tyvärr inget jag är sugen på för tillfället, men till hösten skulle det vara superfint! =)

  Gilla

 3. Riktigt snyggt! Just det lacket stod jag och höll i också för dagens inlägg på O 🙂

  Gilla

 4. Läckert det blev, det syns ju absolut ingen missfärgning här!

  Gilla

 5. kul grej!!ska testa det någon gång!

  Gilla

 6. Emma: Ja, det är inget superspännande lack, men jag gillar också slutresultatet!

  Zophie: Hehe, jag tänkte inte ens på det, men det har du ju rätt i! Jag är inte så årstidsbunden, och det var det enda otestade jag hade på O.

  Lacky Corner: Vilket sammanträffande! Men det finns nog inte så många lack med namn på O. En hel del Orly och OPI, men inte lacknamn. Fast nu blev det ju ett snyggare lack för din del!

  Gelic: Nej, det är mest topparna som är missfärgade, så jag försökte vara lite fiffig när jag placerade ut mallarna. 😉

  Ingegerd: Gör det, det är enkelt och blir ganska effektfullt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: