ABC Challenge (N): ILNP Nostalgia (H)

Sent omsider kommer dagens ABC Challenge-inlägg. Eller gårdagens, egentligen, eftersom klockan har passerat midnatt när jag skriver det här. Dagens lack är holoversionen av ILNPs multikromatiska skönhet Nostalgia. Precis som orginalet skiftar det mellan koppar, guld, grönt, purpur, rosa och säkert ännu fler färger. Det är mycket läckert! Holoversionen är en aning mer dämpad i färgen eftersom holopulvret är lite grått, men det är fortfarande bra stuns i det. Och i solen får man väldigt vackra regnbågar!
Det täcker bra, två lager räckte utan problem, men är lite småfippligt att applicera och ville gärna hälsa på mina nagelband. Det har också en tendens att visa penseldrag, men det blir bättre när det torkar.

Dekorationerna är från She Sells Seashells. Jag tyckte det var lite roligt att de också hade lite holoeffekt i sig.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It is a little late, but here is today’s ABC Challenge post. This is the holo version of ILNP’s classic beauty Nostalgia. It is a strong multichrome that shifts between green, copper, gold, purple, pink and probably other colours as well. The holo version also has very pretty rainbows in the sun. Lovely polish! The colours in this is a little more muted than in the original because of the greyish holo powder, but it is still colourful!

Two coats were enough for perfect coverage. It was a little tricky to apply and really wanted to creep into my cuticles, but it was manageable. It showed quite a lot of brushstrokes when wet, but most of them disappeared as it dried.

The holo studs are from She Sells Seashells. I like matching holo with holo decorations!

Publicerat på mars 20, 2015, i Diverse nageldekor, Duo- och multikromatiska lack, Holografiska/prismatiska lack, ILNP, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Naglar i lila, Naglar i rosa, Utmaningar och märkt , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. wow, så himla snyggt och bra bilder! 😀

  Gilla

 2. Vackert som sjutton

  Gilla

 3. Alltså wow, det här ser helt fantastiskt ut!

  Gilla

 4. Gelic: Så roligt att du tycker det! Jag hade lite svårt att få till några bilder på det här eftersom vädret inte samarbetade…

  Lackert: Visst är det!

  Emma: Ja, ILNP kan sina grejor!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: