Nagellacksrelaterat julpyssel

I julas kom jag till slut fram till att fixa ett sjysst skal till min mobil. Jag har läst om folk som har fixat till skal med hjälp av nagellack, så jag beställde två genomskinliga skal på eBay i höstas (som tog evigheter att komma fram). När de väl kom, och jag till slut fick tummen ur, så var det bara att gräva fram en massa lack och kladda! Jag använde massor av lack, så jag kommer inte ihåg vilka det blev, men det var i alla fall delvis samma som jag använde till mina galaxnaglar. Jag började med de prismatiska stjärnorna och svampade sedan på i tur och ordning prismatiskt miniglitter, vitt skimmer, lila och blått i olika nyanser. Och lite blå-lila duokromt skimmer också! Jag avslutade med att måla Rescue Beauty Lounge Under the Stars över alltihopa och dra på ett lager ofärgat lack bara för att jag var nojig över att det inte skulle hålla utan ett skyddande lager. Det ofärgade lacket var nog inte helt nödvändigt, och gjorde nog att det blev lite för tjockt med färg egentligen, så jag kunde nog ha skippat det. Det blev väl lite trångt, men inte värre än att telefonen får plats. Men jag tycker att skalet blev rätt tjusigt ändå!

Nu återstår bara frågan om hur jag ska dekorera det andra skalet jag köpte. Några idéer? Jag lutar åt att göra något i grönt eller guld eftersom det här går i blått och silver.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

During the Christmas vacation, I finally got around to pimping a mobile case with nail polish. I bought two clear cases on eBay a while ago, and once I got going, it was fun to decorate it. I used a lot of polishes, so I don’t remember them all, but many was the same as I used for my galaxy nail manicure. I started with the prismatic stars, then sponged on prismatic mini glitter, white shimmer, and various purple and blue shimmers, including a blue-purple duochrome. I topped it off with Rescue Beauty Lounge Under the Stars. I am quite happy with it. 

So now the question is how I’ll decorate the other case. Something in gold or green, perhaps, since this is blue and silver. Any ideas?

Publicerat på januari 10, 2015, i Övrigt pyssel och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Tycker det blev jätte snyggt, kul när man kan göra sånt å använda sina favorit lack

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: