OPI Romantically Involved

Här kommer slut lite bilder på det andra lacket från OPI 50 Shades of Grey som jag har hunnit använda. (Jag har faktiskt en idé på hur jag ska kombinera de fyra jag inte har använt i samma manikyr, så de kommer också snart, hoppas jag.) Romantically Involved är det enda lacket i kollektionen som tillägnas den kvinnliga huvudpersonen i boken. (Stackarn, inte bara får hon vara ihop med en skitstövel, hon får bara ett enda nagellack också! :-P) Det är ett ganska klassiskt rött krämlack som drar aningens mer åt blårött än gulrött. Riktigt fint, även om det inte är särskilt unikt. Formulan var utmärkt och det täckte på två lager. Som ni kanske redan förstått har jag fått det för recension.

Jag dekorerade det med vattendekaler från Kiss, som jag köpte på eBay för jättelänge sedan men inte har kommit fram till att använda. Jag tror jag fick  för mig att de skulle vara svårapplicerade av någon anledning. De var visserligen, lite pyssliga eftersom de tog ganska lång tid att lossna från bakgrundspappret, och sög sig fast rätt fort på nageln om man inte såg till att blöta ner nageln innan man satte dit dekalen, men fullt hanterbara ändå. Annars tycker jag att fördelen med vattendekaler är att man kan flytta om dem lite innan de fastnar, men det funkade inte så bra med dessa. Fina är de i alla fall!

 

DSC_0642

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I have finally gotten around to posting my pictures of the other polish from the OPI 50 Shades of Grey collection that I have worn so far. Romantically Involved is a classic red creme that pulls more towards blue than yellow. Pretty, even though it is by no means unique. The formula was excellent, and it was opaque in two cats. I have gotten it for review.

I decorated it with water decals from Kiss that I bought from eBay a very long time ago. I somehow got in my mind that they would be difficult to apply, so I put off using them. They were a little tricky since they attached themselves very quickly unless I had dipped my finger in water before. Usually, water decals slide around a little before attaching, which gives you time to reposition them if necessary. But they were perfectly manageable and very pretty!

 

Publicerat på januari 9, 2015, i Naglar i rött, OPI, Vattendekaler och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Tror jag gillade dekalerna mer än lacket… Börjar misstänka att det är själva bakgrunden till den här kollektionen som gör att jag inte gillar lacken. Har läst böckerna och just då gillade jag dem, men när man tänker efter lite blir man lite ”whaaaaaaaaat?” Alltså – de är ju rätt så förskräckliga. Jag kommer inte se filmen.

  Gilla

  • Det är helt sant, de är rätt förskräckliga! Jag läste ett kapitel i boken och blev superirriterad på hur han beter sig som en skitstövel och hon ändå tycker att han är sexig. Och det stör mig att det framställs som en romantisk bok – det är ju ett uppenbart dysfunktionellt förhållande som skildras. Jag kommer knappast läsa mer i boken och kommer inte att se filmen heller. Det finns bättre saker att göra med sin fritid.
   Men jag är ändå rätt förtjust i kollektionen, namnen är visserligen fåniga, men det är ju OPI-namn för det mesta, men färgerna är onekligen fina och jag gillar grått.

   Gilla

 2. Jag har inte läst böckerna och känner inte alls för att göra det. Har faktiskt lite svårt att förstå att dom blivit så enormt populära i vårt superfeministiska samhälle. Men det röda lacket det gillar jag och kommer säkert att köpa.

  Gilla

 3. Hej! Du verkar grym på nagellack! Tänkte höra om du har hört talas om liquidpalisade? Om du har det, vilka är dina erfarenheter av det? Vet du om det finns att köpa i Sverige eller om det finns något liknande?

  Tack på förhand!
  Hälsningar
  Evan

  Gilla

 4. Jag tycket lacket är fint, men tycket precis som du synd om Anastasia:) Tycker hon kunde fått ett rött glitter också åtminstone, hade varit snyggt mot de grå krämlacken.

  Gilla

 1. Ping: Gradient med OPI 50 Shades of Grey | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: