OPI Shine For Me

Ehm, jag inser just att jag faktiskt inte har visat de två lacken från OPIs 50 Shades of Grey-kollektion som jag har burit, trots att det var ett tag sedan. Den har precis släppts, så nu ska jag i alla fall få ut lite bilder på min favorit i kollektionen – Shine For Me. Det är ett riktigt läckert finkornigt glitterlack i huvudsakligen silver, men med en hel del små blåa glitter insprängda. Det får en snygg metallisk yta, men var finare IRL än vad som syns på mina bilder. Det blänkte lite för mycket, så det var svårfotat… Jag bar det dessutom innan jul, när jag inte hade fått mina bra fotolampor, så jag var hänvisad till det lilla naturliga ljus som fanns att tillgå.

Tre lager räckte för att få det opakt, det var lätt att måla med och torkade fort. Ett riktigt bra lack, alltså!

Dekalerna är från She Sells Seashells. De är fina, men var tyvärr lite stela, så några hörn på stjärnorna stack upp lite och bröts av. Man måste nog dra på några lager överlack för att täcka dem om de ska hålla.

Jag har fått lacket för recension.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I just realized that I haven’t shown you the two polishes from the OPI 50 Shades of Grey collection that I have worn, even though it was a while ago. Since the collection has been released recently, it may be a good time to get these posts out now. 🙂

Shine For Me is my favourite in the collection. It is a fine glitter polish with predominantly silver glitter, but a good measure of small blue glitters as well. It has a very nice, metallic surface.

I wore three coats. The application was good, and it dried quickly.

The stickers are from She Sells Seashells. They look nice, but were quite thick, so the edges of some of the stars broke off. I think they would have needed more topcoat.

The polish was given to me for review.

 

Publicerat på januari 9, 2015, i Dekaler, Glitter, Naglar i silver, OPI och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Fint! Tycker att hela den kollektionen är riktigt fin, men så gillar jag ju gråa lack förstås. Och rött 🙂

  Gilla

 2. Fint! Gillar det blå glittret! Kul matchat med de blå stjärnorna. 😛

  Gilla

 3. Lacky Corner: Ja, visst är det en fin kollektion! Det är nog den jag har varit mest glad över att få. 🙂

  Gelic: Det blå glittret piffar verkligen upp det här lacket! Jag har inget liknande sedan tidigare i alla fall.

  Gilla

 4. Med tanke på min kärlek till grå lack är det konstigt att jag är så osugen på den här kollektionen som jag är. Fast det här kaaaaaaanske jag måste kika lite på.

  Gilla

 5. Vilket skimmer! 🙂 snygga stjärnor också!

  Gilla

 6. Snyggt! Alltså hur perfekt passa inte stjärnorna med det lacket, ser ju ut som dom e gjorda för varandra. Sugen på hela kollektionen, gillar ju grått

  Gilla

 7. Seize the Nail: Det är verkligen ett snyggt skimmer! 🙂

  Lackert: Ja, jag tyckte också att de passade bra ihop! 🙂

  Gilla

 1. Ping: Gradient med OPI 50 Shades of Grey | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: