ABC Challenge (C): Sally Hansen Copperhead

C-lacket till Lacky Corners ABC Challenge är återigen ett sånt där som har fått stå väldigt länge. Den här gången mest beroende på att jag helt enkelt inte har varit så lockad av det. Jag köpte det utomlands någon gång för länge sedan (kommer faktiskt inte ihåg var), och det har fått stå. Det är kopparbrunrött med en svag duokrom effekt i grålila. Mycket svag, den syns knappt. Det där grönaktiga skimret som man kan se i flaskan syns det inget av på nageln. Jag bar två lager och det var bra att applicera, men hade vissa tendenser till att visa penseldrag. Nä, det här blev ingen favorit. Det känns lite trist, helt enkelt, och inte särskilt smickrande heller. Försökte piffa upp det med lite dekaler från eBay, vilket hjälpte lite.

Klicka på knappen längst ner eller titta in på Lacky Corners blogg om ni vill se fler försummade lack som har fått komma fram i ljuset till slut!
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

My C-polish for Lacky Corner’s ABC Challenge is another that have been standing for a very long time. This time it is just because I haven’t really felt like using it. I bought it abroad a very long time ago, and I can’t actually remember where. It is a coppery red with av very faint douchrome effect in a greyish purple. Very faint, you can hardly see it. The greenish shimmer that you can see in the bottle is not visible on the nail. I wore two coats, and application was fine, but it tended to show some brush strokes. Nah, this was no favourite, it feels kind of dull and not very flattering. I tried to spice it up with some stickers from eBay, which helped a little, but I still wasn’t very fond of it.

Click the button below or go to Lacky Corner’s blog if you want to see more forgotten polishes that finally were used!

Publicerat på februari 10, 2015, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Naglar i brunt, Naglar i rött, Sally Hansen, Utmaningar och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. ingegerd karlsson

  nja det är inget lack som tilltalar mig , men tycker det är lite kul att följa er som gör denna utmaning med otestade lack , annars blir de nog bara liggandes=)

  Gilla

 2. Ingegerd: Nej, det var inget vidare kul lack. Jag kommer nog att ge bort det.

  Käthe: Kul att du tyckte det!

  Gilla

 3. Jag köpte också detta och vilken ENORM besvikelse.. Det gröna i flaskan syns ju inte alls på nageln och lacket är ju enbart brunt. Fick några fina bilder på det ljusbruna skiftande mot mörkbrunt, men.. jag köpte det för det gröna.. :/ :/ :/

  Gilla

 4. Kanske detta skulle funka bättre på hösten när man känner sig lite mer ”sugen” på höstiga brun-koppar-röda lack? Så är det för mig iaf när jag väljer lack, det blir ofta olika färgteman efter årstiden =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: