Grön onsdag: Smitten Polish Enchanted Forest

Dags att gräva lite i arkivet för att hitta något grönt att visa på Grön onsdag! Det första som jag stötte på är ett jättevackert skogsgrönt hololack från Smitten. Tre lättlackade lager och en stark holoeffekt. Det visade faktiskt regnbågar även i svagt ljus, vilket var trevligt eftersom det blev skruttväder så fort jag lackade med det. (Det här var alltså den 30:e maj, så det var vår skruttiga vår som gjorde sig påmind.)

Jag piffade till det med lite dinosaurier från She Sells Seashells. Väldigt söta små dinosarier! Knepet för att lyckas få dit dem bra är att böja dem runt en orangepinne innan man petar dit dem så de inte spretar åt alla håll. De är ju rätt stela eftersom de är gjorda av metall. Det är också viktigt att lacket är lagom småtorrt, så de fastnar men inte försvinner ner i lacket. Jag gillade i alla fall hur det här blev. Dinosaurierna är lite knäppa och väldigt söta, men eftersom de är så små så är de det liksom lite i smyg…

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

Time to dig in the archive to find something green for Green Wednesday! The first one I found was this beautiful forest green holo from Smitten. Three easy coats and a strong holo effect. It even had rainbows indoors, which was nice since the weather turned for the worse as soon as I put this on.

I added some dinosaur embellishments from She Sells Seashells to liven it up. I love these little dinos! They are quite stiff though, so you have to bend them over an orange stick before you attach them. It is also important that the polish is tacky but not too wet. If it is too wet, they will just sink into it in a big dinosaur shaped mess…
I really liked this mani! The polish is lovely and the dinosaurs are sort of discreetely whimsical.

Publicerat på september 16, 2015, i Diverse nageldekor, Grön onsdag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt, Smitten Polish/Dreamland Lacquer och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Det här är så himla fint och dinosaurierna var väldigt söta 🙂

  Gilla

 2. Som vanligt med Smitten-holos – urtjusigt! Och dekalerna är ju bara för coola. =)

  Gilla

 3. Lacky Corner: Ja, det är ett underbart lack! Och dinosaurier är svåra att motstå. 🙂

  Lottsky: Smitten kan sina holos! 🙂

  Gilla

 4. Kanon snyggt och fräckt med dinosaurierna

  Gilla

 5. Underbart lack och så himla sött med dinosaurierna! Jag är sedan barnsben lite svag för allt som har med dinosaurier att göra så jag gillade helt klart denna manikyr 😉

  Gilla

 6. Lackert: Tack! 🙂

  Emelie: Men visst är det något visst med dinosaurier? Jag har precis fått hem ett ark med dinosauriestenciler från YouPolish, så snart kommer det vara dinosaurier på mina naglar igen! 🙂

  Gilla

 7. Det här lacket är verkligen så vackert!

  Gilla

 1. Ping: Deltagare Grön Onsdag | Vacker & Underbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: