OPI No More Mr. Night Sky och Nerdlacquer Phasma

Efter en skön och avslappnande julledighet så fick jag tillbaka lite ork att pyssla med naglarna, och resultatet blev den här manikyren, som jag blev riktigt nöjd med. Jag började med tre till fyra lager No More Mr. Night Sky från OPIs Starlightkollektion. Det var tjockt och inte helt lätt att få jämnt, men värt det i slutändan eftersom det är väldigt snyggt! I flaskan såg det inte så märkvärdigt ut, men det är mörkgrått med massor av skimmer och jag trivdes bra i det. (Jag har fått det som pressprov.)

Efter att ha burit det ensamt så piffade jag upp det med Phasma, från Nerdlacquers senaste Star Warskollektion. Det verkar faktiskt som att Amanda är tillbaka på riktigt nu, för hon spottar ur sig massor av nya lack och verkar också skicka ut ordrar utan några problem. Jättekul! Phasma är ett glittrigt silverholo. Det är väldigt fint, men grundversionen är inte sådär att jag trillar av stolen. Det roliga är dock att hon skickade med en liten påse glitter som man kan hälla i sin flaska efter att man har använt upp en del av den. Jag har dekanterat lite, så efter den här manikyren hällde jag i glittret och jävlar i min lilla låda vad det ser snyggt ut! Jag har dock inte testat det på naglarna än, så bilder kommer senare.

För att göra manikyren använde jag vinylmallar från Snail Vinyls och strass från Edgy Polish.

In English: After a long time off during Christmas, I got some nail art inspiration back, which resulted in this manicure. The base is three to four coats of OPI No More Mr Night Sky from the Starlight collection. (Which I have gotten as a press sample.) It was a bit thick and difficult to get even, but the effort payed off since it’s a really nice polish! It is a dark grey with lots of shimmer in it. It doesn’t look that much in the bottle, but it was better on the nail and I liked it a lot.

After wearing it alone for a while, I pimped it with Phasma, one of the polishes from the new Star Wars collection from Nerdlacquer. Amanda seems to be back for real now. She makes lots of new polishes and there doesn’t seem to be any problems ordering anymore. 🙂 Phasma is a glittery silver holo. It is lovely, but the basic version is not extraordinary. However, I got a small baggie of glitters with it, and after decanting some of it and using it for this mani, I dumped the glitter in the polish. And the upgraded Phasma is just gorgeous! Such a glitter party! I haven’t worn it yet, though, so you’ll have to wait for a while before I can show it to you.

To make this mani I used nail vinyls from Snail Vinyls and rhinestones from Edgy Polish.  

SONY DSC

SONY DSC

Jag tog en bild på No More Mr. Night Sky på egen hand också innan jag piffade till det.

20160110_131545

 

Publicerat på januari 15, 2016, i Diverse nageldekor, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grått, Naglar i silver, Nerdlacquer, OPI och märkt , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Båda manikyrerna är väldigt fina tycker jag.

  Gilla

 2. Spännande att se hur lacket blev efter uppglittring. Mr night ser tjusigt ut men 3-4 lager? Nänänä, orkar jag aldrig

  Gilla

 3. Väldigt snyggt, båda varianterna

  Gilla

 4. Lacky Corner: Tack!

  Kajalpennan: Kul att du uppskattade det. Jag tycker själv att det är lättast att få en uppfattning av hur ett lack ser ut om man ser en hel manikyr av det och inte bara en del av en manikyr.

  Lackert: Tack!

  Gilla

 1. Ping: Nerdlacquer Phasma 2.0 | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: