OPI Rich Girls & Po-Boys och Kiko Sugar Mat 644

Det här är en manikyr som var tänkt lite som en mellanmanikyr innan helgens lite mer ambitiösa, men som blev bättre än jag hade trott! Jag tror att jag till slut börjar få kläm på att använda nagelvinyler! Som bas hade jag två lager OPI Rich Girls & Po-Boys från den nyligen släppta New Orleanskollektionen som jag har fått för recension. Det är ett riktigt härligt klarblått (lite smurfblått, faktiskt) krämlack. Jag gillar det verkligen! Det var lite rinnigt, men annars bra att applicera. Jag bar två lager. Jag har lagt med en bild på det ensamt så ni kan se hur det ser ut ordentligt.
Jag använde nagelvinyler från Loki’s Vinyls som jag verkligen gillade. De var lagom klistriga, så de fäste bra men inte lämnade några klisterrester. De var följsamma, men tjocka nog att inte gå sönder när jag skulle ta bort dem. Bra grejor!
Det övre lacket är ett glittrigt blålila texturlack från Kiko, Sugar Mat 644, Eftersom jag ville behålla skillnaden i textur och få en tredimensionell effekt så använde jag inget överlack, men Kikolacket torkade så fort att det inte var något problem. Jag gillade verkligen den här manikyren, jag tycker att färgerna passade väldigt bra ihop.

In English: This manicure was not really meant to be very ambitious, but it was just something I did to have something on my nails before the weekend manicure that I had more plans for. However, it turned out really well! I think I am finally getting the hang of using nail vinyls! As a base, I used OPI Rich Girls & Po-Boys from the recently released New Orleans collection. I have gotten it for review, and it is a very nice bright blue creme (a little smurf coloured, really!). I like it a lot! It was a little runny, but other than that the application was fine. I wore two coats. I have included a picture of it alone so you can see the colour better.
I used nail vinyls from Loki’s Vinyls that I really liked. They were just sticky enough to sit well on the nails without leaving any residues and they were sturdy enough so they didn’t break during the removal. Good stuff!
The top polish is a glittery purplish blue from Kiko, Sugar Mat 644. Since I wanted to keep the difference in texture and the 3D effect, I didn’t use a top coat. The Kiko polish dried very quickly so that worked out just fine. I really liked this manicure!

 

SONY DSC

SONY DSC

20160310_164805

20160310_125049

Publicerat på mars 15, 2016, i Diverse nageldekor, Kiko, Naglar i blått, OPI, Strukturlack och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Väldigt, väldigt snyggt. Och då tycker jag ändå hjärtligt illa om texturlack.

  Gilla

 2. Riktigt cool blev det – gillar inte heller texturlack särskilt mycket men det blev ju häftigt i den här varianten. =)

  Gilla

 3. detta blev riktigt snyggt!!

  Gilla

 4. Lottsky: Kul, jag verkar ha lyckats övervinna fleras motvilja mot texturlack med den här manikyren! 🙂

  Ingegerd: Tack, kul att du gillade det!

  Gilla

 5. Åh så fint! Jag älskar kontrasten mellan det släta cremelacket och texturlacket 😀

  Gilla

 6. Det här blev superläckert!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: