ABC Challenge 2016 (Y): Ylin 12

Jag hade faktiskt ett lack på Y till Lacky Corners ABC-utmaning – ett obskyrt lack kallat Ylin 12 som jag köpte från Born Pretty Store för jättelänge sedan. Det är ett termolack som skiftar mellan gult (varmt) och grönt (kallt). Färskiftningen är väldigt tydlig och jag gillade verkligen det här lacket eftersom man får en väldigt cool funky french utan att behöva anstränga sig. Det som var mindre kul var formulan. Det krävdes fyra lager för att få det att täcka och eftersom det gärna vallade sig så var det inte någon jättekul upplevelse att lacka med det. Dessutom torkade det aldrig ordentligt. Jag hade snabbtorkande överlack, så ytan var torr, men under det var det så kladdigt att lacket rasade av efter bara ett dygn. Trist. Undrar om det inte vore bättre att ha något annat lack under så det inte behövs så många lager av det här…
Skulle ni vilja rota igenom Born Pretty Store efter liknande lack (det här finns nog inte kvar) så kan ni använda min kod WDL91 för att få 10% rabatt.

In English: I actually had a Y-polish for Lacky Corner’s ABC Challenge – an obscure polish called Ylin 12 that I bought from Born Pretty Store ages ago. It is a thermo polish that shifts between yellow (warm) and green (cold). The shift is very visible and I really like how it gave me an effortless funky french. The formula was less fun, though. It took four coats to get opaque, and since it was very difficult to get even, that was not a very enjoyable experience. It also never dried properly. I wore a quick-dry top coat, so the surface was dry, but it was just a gooey mess underneath and the polish fell off within a day or so. I wonder id it wouldn’t be better to use a base colour that dries quicker under this.
You can use my code WDL91 to get 10% off if you should you feel like searching Born Pretty Store for something similar.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på april 21, 2016, i Diverse nageldekor, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Termolack, Utmaningar, Ylin och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det här var supersnyggt! Väldigt fin gradient…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: