Nerdlacquer Don’t Blink 2.0

Amanda på Nerdlacquer har börjat spotta ur sig lack på löpande band numera, och ett av mina favoriter av de nya är den här uppdateringen av det klassiska Don’t Blink från Doctor Who-kollektionen. Den ursprungliga versionen är jättefin den också, men den nya är snäppet vassare. Det är ett ljusgrått matt texturlack med silverglitter och matt glitter i vitt och svart som verkligen ser ut som sten. Jag bar två lager och det var lättlackat men torkade ganska långsamt.

In English: Amanda at Nerdlacquer is releasing new polishes at a terrible speed (at least compared to earlier) and one of my favourites among the new ones is the upgraded version of the classic Don’t Blink from the Doctor Who-kollection. The original is also great, but the new one is just awesome. It is a light grey textures polish with silver glitters and matte black and white glitters. It really looks like stone! I wore two coats and it was easy to apply but dried fairly slowly.

 

20160323_005901

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Publicerat på april 22, 2016, i Naglar i grått, Nerdlacquer, Strukturlack och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. GAH! Vill ha!

    Gilla

  1. Ping: Halloween manicure: blood on stone | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: