Holofredag: Colors by Llarowe Independence Day

Men titta, jag hade ett arkivinlägg som jag kan köra Holofredag med! Sminkan och Emma tänkte blåsa lite liv i den temadagen så smått, så jag hakar på! Independence Day från CbL bar jag när jag var i Vietnam med min man och hans familj över nyår och det var ett riktigt kul lack att ha när man hade lite sol att njuta av det i. Grundfärgen är en härlig stark, ganska mörk och mättad blå och den har inte superstarka regnbågar, men tillräckligt för att jag ska bli glad. Jag hade två lager och det var tyvärr lite holosjukt och besvärligt att applicera. Men så hade jag ingen aqua base med mig till Vietnam heller. En sådan hade nog underlättat. Tyvärr missfärgade det mina naglar något galet, trots att jag hade dubbla lager underlack. Är det bara jag, eller är det många av CbLs lack som missfärgar? Mina naglar var gråblå i en månad efter att jag bar det här. Dekalerna har jag köpt i Prag. Ni får en video också, så ni kan se hur det gnistrar i solen!

In English: Look at that, I had something in the archive that I can use for Holo Friday! Sminkan och Emma are bringing it back to life a bit, so I’m joining them this week. I wore CbL Independence Day when I was in Vietnam över New Year with my husband and his family, and I really enjoyed seeing it sparkle in the sun. The base is a vibrant, quite dark blue and the rainbows might not be super strong, but good enough to make me happy. I wore two coats and it was unfortunately a bit difficult to apply. An aqua base would probably have helped, but I didn’t bring one to Vietnam. It stained my nails badly, too, despite double base coats. My nails were blue-grey for a month afterwards. Is it just me, or do many CbL polishes stain?
I bought the decals in Prague. You’ll get a video, too, to see how it sparkles!

20160104_090324_HDR kopia

20160104_090330 kopia

20160104_090346_HDR kopia

SONY DSC

Publicerat på april 22, 2016, i Colors by Llarowe, Dekaler, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: