Golden Oldie Challenge (och holofredag): OPI DS Glamour

Nästa utmaning som Lacky Corner anordnar är the Golden Oldie Challenge. Tanken är att man ska återanvända sina gamla älskade lack och ge lite kärlek även till de som man har haft ett tag. Den här veckan är det blåa lack som gäller, och jag har valt att ta fram det klassiska OPI DS Glamour, som jag faktiskt har burit två gånger tidigare, men inte postat om. De tidigare gångerna jag bar det fick jag ingen sol, men det fick jag den här gången, så jag bjussar på en film på hur fint det är i solen tillsammans med lite bilder från alla olika gånger jag har burit det.

Det här lacket är inte så lätt att få tag på längre, men Emma köpte på sig ett gäng när hon hittade dem i Riga och hon var snäll nog att låta mig köpa hennes sista överex! Det känns dessutom extra passande att visa det idag, som ett bidrag till holofredagen som hon och Sminkan har återupplivat.

Det här lacket är som sagt klassiskt och det med rätta. Det är ett jättefint blålila holo med starka regnbågar som syns lite även inomhus. Tyvärr slets det fort på mig – men det gör å andra sidan många hololack. De verkar inte trivas på mina naglar. Redan på andra dagen chippade det så illa att jag fick ta bort det. (Och det gällde alla gångerna jag bar det.) Två lager räcker för att få full täckning, och applikationen (över NfuOh Aqua Base) var utmärkt. Dekalerna har jag köpt i Prag.

Jag ber förresten om ursäkt för den sneda och stubbiga pekfingernageln på de senaste bilderna. Mina naglar dog lite grann i helgen så nu är jag nere på kortisar igen. Precis när pekfingernageln hade gått av kunde jag inte fila den jämnare än så här eftersom nagelfästet var ivägen. Jag fick vänta på att det hade masat sig tillbaka av chocken innan jag kunde jämna till nageln. Det är lite tråkigt att ha korta naglar igen, men samtidigt rätt skönt. Det är ju ändå mer praktiskt med korta naglar!

In English: The next challenge organised by Lacky Corner is the Golden Oldie Challenge. The idea is to use some of our old beauties and give them some love instead of having them collecting dust in a drawer. The theme this week is blue, and I have chosen to bring out the classic OPI DS Glamour, that I have actually worn twice before but never posted. There was no sun the previous times, but I guess third time is the charm! This time I got to enjoy it in sunlight and I bring you a little film so you can, too. I have also posted some pictures from the previous times I wore it.

This polish isn’t easy to find anymore, but Emma bought a bunch when she was in Riga, and she was nice enough to let me buy the last one of them! It feels very fitting to wear it today as a contribution to the Holo Friday that she and Sminkan has brought back.

This polish is, as I’ve said, a classic, and rightly so. It is a gorgeous purple-leaning blue with strong rainbows that can even be seen in indoor lighting. Sadly, it got worn very quickly for me and only lasted two days, but then that seems to be the case for many holos when it comes to my nails. Two coats was enough for full coverage and the application (over NfuOh Aqua Base) was excellent. I have bought the stickers in Prague.

I’m sorry about the short and stubby pointer nail in the recent pictures. My nails kinda died on me last weekend and it took a while before I could file it even. It is a little sad to go back to short nails again, but it is also nice. Short nails are more practical, after all!

 

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20160509_094344

20160509_094428

SONY DSC
Follow my blog with Bloglovin

Publicerat på maj 13, 2016, i Dekaler, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått, OPI, Utmaningar och märkt , , , , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Åh Glamour alltså, jag dör vad snyggt! Måste hala fram min flaska nån fredag. den kräver inte ens Aqua Base, den bara är så där snäll ändå:) iaf på mina naglar…

  Gilla

 2. Ojojoj det där är verkligen galet fint!

  Gilla

 3. Helt underbart lack och smart att slå ihop holofredag och Golden Oldie, det ska jag ha i åtanke till nästa vecka tror jag 🙂

  Gilla

  • Det var faktiskt inte riktigt meningen. 🙂 Jag hade planerat att använda Glamour sedan tidigare, men egentligen ville jag posta det tidigare i veckan. Det blev dock inte av och så när fredagen närmade sig tänkte jag att jag lika gärna kunde slå ihop det!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: