OPI Never a Dulles Moment

Det har blivit mycket Depend på bloggen på sistone eftersom jag har fått en massa roliga pressprover från dem, men omväxling förnöjer, så jag tänkte visa ett lack från OPIs Washington DC-kollektion, som släppts nu i dagarna. Never a Dulles Moment är ett fint, något dämpat gult krämlack, som känns väldigt bärbart för att vara gult. Jag bar tre lager av det och det var tyvärr ganska tjockt och jobbigt att applicera, men det jämnade ut sig på tredje lagret, så resultatet var ju värt det!  Jag dekorerade det med vattendekaler från eBay och toppade med nya Plumpingöverlacket från OPI, som dock löste upp dekalerna lite. Plumping är verkligen ett härligt överlack, glansigt och snabbtorkande, men det har en tendens att dra med sig färg och lösa upp dekaler, så det är inte jättelämpligt att ha över nail art. Både Never a Dulles Moment och Plumping är pressprover.

In English: There has been a lot of Depend on the blog lately since I have gotten a lot of nice press samples from them, but to change it up I thought I should show you a polish from the OPI Washington DC collection that was released very recently. Never a Dulles Moment is a lovely, slightly muted yellow creme, that feels very wearable for a yellow. I wore three coats and it was unfortunately quite thick and tricky to apply, but it evened out after three coats and the result was worth the work! I decorated it with water decals from eBay and topped it off with OPIs new Plumping top coat, that sadly smudged the waterdecals a bit Plumping is an awesome top coat otherwise, with great shine and quick drying time, but it does have a tendency to pick up the color from the polish and smudge decals, so it is not the best for nail art. Both Never a Dulles Moment and Plumping are press samples.

 

20160628_140417

20160628_140444

SONY DSC

20160627_130501

Publicerat på september 2, 2016, i Naglar i guld och gult, OPI, Vattendekaler och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Verkligen helt fantastiskt och med dekalerna blev det smashing! Väldigt bra val till just det lacket.

    Gilla

  2. Det här lacket tycker jag är superfint! Är faktiskt sugen på att köpa det eller kanske önska mig det i födelsedagspresent:) Dekalerna passar väldigt bra till dessutom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: