Depend 498 och 500 från höstens Rewindkollektion

Jag hade svårt att välja vilket lack jag skulle bära först från Depends höstkollektion Rewind, så maken fick dra ett på måfå från mina swatchstickor. Det blev nummer 500, ett midnattsblåa skimmerlack och jag valde att kombinera det med number 498, som är ett varmtonat, finkornigt silverglitter. Båda är pressprover. 498 är så glittertätt att det faktiskt täckte på bara två lager, och 500 täckte på bara ett lager. Det håller nog däremot bättre om man tar två lager, för den chippade lite redan efter ett dygn. Båda var utmärkta att applicera.
Dekoren på tummen gjorde jag med stripingtape, också ett pressprov från Depend. Den var lite tunnare än den andra stripingtapen jag har, vilket var trevligt. Mönstret på mittenfingrarna gjorde jag med nagelvinyler från Loki’s Nail Vinyls. Jag gillar mönstret, men vinylerna var lite i minsta laget (bara 2 x 1,7 cm) och täckte knappt mina naglar, vilket gjorde att de var lite svåra att ta bort (därav att det blev lite kladdigt).

In English: I couldn’t decide which of the polishes from the Depend autumn collection Rewind to use first, so my husband got to pick one at random from my swatch sticks. He picked number 500, which is a midnight blue shimmer, and I chose to combine it with number 498, a warm toned, fine silver glitter. Both are press samples. 498 is actually so dense that is is opaque in only two coats, and 500 was opaque in one. It did chip a little after a day, though, so it is probably best to use two coats anyways. They both had excellent application.
The decoration on the thumb was made with striping tape, also a press sample from Depend. It was a bit thinner than the other striping tape I own, which was nice. The pattern on the middle fingers were made with nail vinyls from Loki’s Nail Vinyls. I really like the pattern, but the vinyls were a bit small (only 2 x 1,7 cm) and almost didn’t cover my nails, which made them difficult to remove (hence the smudges).

20160901_162717

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Spara

Spara

Spara

Publicerat på september 1, 2016, i Depend, Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i blått, Naglar i silver och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Väldigt snyggt och effektfullt.

    Gilla

  2. Jenny och Lacky Corner: Tack! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: