Nail Art Sunday: Depend 499 från Rewindkollektionen

Den här veckan är det fritt tema på Lacky Corners Nail Art Sunday, så jag visar den här enkla manikyren som jag bar för ett par veckor sedan. Lacket är nummer 499 från Depends Rewindkollektion, som är ett fint, mörkt olivgrönt krämlack. Jag bar två lager och applikationen var bra, precis som med de andra Dependlacken jag har använt på sistone. Jag satte dit lite nitar också, och tycker det blev en riktigt trevlig manikyr i all sin enkelhet. Jag har fått lacket för recension.

In English: There is no theme for Lacky Corner’s Nail Art Sunday this week, so I am showing you this simple mani that I wore a couple of weeks ago. The polish is number 499 from the Depend Rewind collection, which is a nice dark olive creme. I wore two coats and it was as easy to apply as the other Depend polishes I have worn lately. I added some gold studs and think it was a very nice manicure in all its simplicity. The polish was sent to me for review.

SONY DSC

20161010_094603

20161010_212815

SONY DSC

Spara

Spara

Spara

Publicerat på oktober 16, 2016, i Depend, Diverse nageldekor, Naglar i grönt, Nail Art Sunday och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: