United in Pink: CND Vinylux Be Demure

Rosa är ju inte direkt min färg, vilket många av er vet, men såhär i oktober uppmärkssammas bröstcancer lite extra, och eftersom Lacky Corner kör rosa vecka av den anledningen den här veckan så har jag faktiskt producerat en rosa manikyr. Eller swatch, om man ska vara helt ärlig, för det här lacket satt bara kvar så länge det tog att ta bilderna. Be Demure har jag fått som pressprov från CNDs sommarkollektion Flirtation. Det täckte på tre lager och var helt ok att lacka med, men lite trixigt att få jämnt mellan lagren. Det är ett ljusrosa krämlack. Säkert fint på andra, men själv blev jag uttråkad direkt. 😛

In English: As many of you probably already know, pink isn’t exactly my favourite colour. However, October is the breast cancer month and Lacky Corner is having a pink theme week, so I have actually managed to produce a pink manicure. Or rather a swatch, since it didn’t stay on longer than it took to photograph. Be Demure is a press sample from the CND summer collection Flirtation. It was opaque in three coats and ok to apply, but it did give me some trouble when it came to evening out the edges between the coats. It is a light pink creme. Probably nice on other people, but I got bored with it immediately. 😛

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

 

Spara

Publicerat på oktober 18, 2016, i CND, Naglar i rosa och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag gillar inte heller såna här färger nåt vidare. Kan absolut gilla rosa men helst då lite starkare färger eller om det är pastell, lite mer varma eller neutrala färger. Jag gick med en liknande färg på naglarna hela dagen igår och jag kände mig verkligen inte bekväm. Nu har jag dock gjort om den till en gradient så nu känns det mycket bättre:)

  Gilla

  • Jag brukar också trivas bättre om jag gör en nail art av rosa lack. 🙂 Starkare rosa nyanser funkar också bättre för mig, men de ger mig ofta jättestarka 80-talsvibbar, något som inte är positivt för mig. 😛

   Gilla

 2. I must say it’s a lovely shade, just a pity about the formula.

  Gilla

 3. Lite chockad av att se en sån här färg på dig är jag allt 😉 Kul att du ville vara med.

  Gilla

  • Haha, det kan jag tänka mig! Men jag kan lugna dig med att det bara är de här fyra naglarna som var målade och att det åkte av direkt. 😉 Jag ville bara vara med på ett hörn av temaveckan och passa på att använda ett pressprov…

   Gilla

 1. Ping: CND Aqua-intance och Desert Poppy | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: