Nerdlacquer Longwing

Jag har en massa Nerdlacquermanikyrer som ligger och väntar på att publiceras, så jag tänkte ta och lägga ut en av dem. Longwing är från Amandas drakkollektion som är relativt modern, men det påminner en del om lacken hon gjorde i början. Basfärgen är en lite dämpad mellanblå och det har glitter i matt vitt och koppar. En rätt skum kombination, men onekligen ganska rolig! Jag bar två lager, som var rätt glittertäta och därmed lite småbökiga att applicera.

In English: I have a lot of Nerdlacquer manis waiting to be published, so I thought I should get around to one of them. Longwing is from the dragon collection, a relatively recent collection, but the polish still reminds me of the classic nerds from way back. The base colour is a slightly muted medium blue and it has glitters in matte white and copper. It is a sort of weird colour combination, but it is fun! I wore two coats and it was very glitter dense and hence a bit tricky to apply.

 

20160512_084059

SONY DSC

Spara

Publicerat på oktober 20, 2016, i Glitter, Naglar i blått, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det här var riktigt snyggt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: