Dollish Polish These Are Not The Droids You Are Looking For

Nu tycker jag att jag har blivit lite enformig vad gäller märkena jag bloggar om, så jag tar och kör en gammal manikyr från 2014 med ett lack från Dollish Polish som omväxling. These Are Not The Droids You Are Looking For är förstås Star Warsinspirerat, närmare bestämt är det C3PO och R2D2 som har fått stå för inspirationen. Det här är en glitterbomb av rang, som har prismatiska glitter i både guld och silver (även om det ser mest guldigt ut), accentuerat med blått. Riktigt härligt blingigt! Jag använde nagelvinyler och applicerade det över två lager av ett svart krämlack (A-England Camelot). Enkelt, men blingigt!

In English: I feel like I have become a bit repetitive when it comes to the brands I have been blogging about lately, so I’ll show you an old manicure from 2014 with a polish from Dollish Polish to mix it up a bit! These Are Not The Droids You Are Looking For is inspired by Star Wars, and expecially C3PO and R2D2. It is a true glitter bomb with prismatic glitters in both gold and silver (though it looks more gold than silver), accentuated with some blue. I love how blingy it is! I used nail vinyls and applied it over two coats of a black creme (A-England Camelot). Simple, but very glam!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spara

Publicerat på februari 17, 2017, i Diverse nageldekor, Dollish Polish, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i guld och gult och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Vad snyggt det detta var! Var länge sen man såg Dollish på någon blogg, nästan så man undrar om märket lever…

  Gilla

 2. Men hjälp vad läckert! Jättefint glitter och snyggt med mönstret!Var köper du dina vinyler? Jag har några men är sugen på fler, gärna såna som täcker hela nageln om du förstår hur jag menar.

  Gilla

  • Men åh, tack! Jag tyckte nog inte själv att den här var så spännande, så det är jättekul att du gillade den!
   Jag köper vinyler från alla möjliga ställen. Oftast länkar jag i posten, men här hade jag inte skrivit upp varifrån de kom. Edgy har ju en del fina från Nails Redesigned. Sedan har jag också från She Sells Seashells, Twinkled T, Glam My Mani, What’s Up Nails och säkert några fler ställen som jag inte kommer på just nu. Men de jag räknade upp är bra allihopa!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: