Grön onsdag: Depend O2 519

Men jag förstår inte det här. Det här lacket är ju grönt. Det är grönt på mina fingrar, och det ser grönt ut på bilerna av mina swatchpinnar, men när jag fotar lacket så ser det blåare ut än det är. Och då har jag testat med tre olika kameror och i flera olika ljus (fototält, sol, skugga, morgon, mitt på dagen, kväll…). Lik förbaskat ser det inte lika snyggt ut på bilderna som det är på naglarna! Inte ens redigering av bilderna hjälper, så nu ger jag upp! Ni får helt enkelt tro mig på mitt ord. Det här lacket är så j-la vackert! Det är en djup blågrön som skiftar lite svagt i blått. Härligt mättad och supervackert! Dessutom var det lätt att lacka med och har nu suttit på i fyra dagar och är knappt slitet alls. Jag började med två lager strax innan jag skulle gå ut i lördags (jag brukar aldrig lacka naglarna precis innan jag ska hemifrån), men lyckades givetvis buckla till det lite, så i söndags fick det ett lager till och även lite vattendekaler från Milv (köpta på Edgy Polish). Jag tycker det blev riktigt bra!
Lacket är ett pressprov från Depends sommarkollektion With love from Cuba, som finns i butik nu.
Det här fick bli dagens bidrag till Karins gröna onsdag också – om än väldigt mycket i sista minuten!

In English: I don’t get this. This polish really is green, but despite my efforts (three different cameras, different lighting conditions, editing etc), it comes out more blue than it is in all my pictures. Very annoying! But now I give up and you will just have to take my word for it. This is a beautiful polish! A deep blueish green with a slight blue shift. I really love it!
The application was great and I have now worn it for four days and it barely looks worn at all. I applied two coats on Saturday just before I went out (and I usually don’t polish my nails before I leave home) and managed to bump it a little, so I added a third coat and some water decals from Milv (bought from Edgy Polish) on Sunday. I think it turned out very nicely!
The polish is a press sample from Depends summer collection With love from Cuba, which is in the stores now.

This is my contribution to Karin’s Green Wednesday, – very last minute, though!

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på maj 17, 2017, i Depend, Diverse nageldekor, Grön onsdag, Naglar i grönblått, Naglar i grönt, Vattendekaler och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

  1. ja det är verkligen fint!!

    Gilla

  2. Kameror uppfattar inte alltid färger på samma sätt som vi gör. Oavsett så är det snyggt och der blev fint tillsammans med dekalerna!

    Gilla

  3. Blir galen på mina bilders färger också..tror dej:) Jättefint var det iaf.

    Gilla

  4. Otroligt snyggt! Lägger till dig denna veckan istället! 😀

    Gilla

  1. Ping: Deltagare Grön Onsdag | Vacker & Underbar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.