China Glaze Westside Warrior och 2030

Jag hänger inte riktigt med i bloggandet numera, tyvärr, så det här är en rätt gammal manikyr. Westside Warrior hade jag för några veckor sedan, så jag kommer tyvärr inte ihåg hur formulan var. Jag har för mig att jag behövde tre lager för att det skulle täcka ordentligt och att formulan var ganska normal. Det är en trevlig, mörkt militärgrön färg i alla fall. Den blir mörkare på naglarna än den ser ut att vara i flaskan.

Dekoren gjorde jag med en dotting tool och China Glaze 2030. Det blev lite bisarrt, som spaceiga konaglar på något sätt. Lite roligt, i alla fall. Jag gjorde det matt med ett lager China Glaze Matte Magic, och då blev det bättre. Militärgrönt passar bra matt i mitt tycke. Jag ska nog göra om det här med svarta fläckar på vit bakgrund någon gång för att verkligen ha konaglar… 🙂

Med matt överlack:

Westside Warrior is a really nice, dark military green creme. It was a couple of weeks since I wore this manicure, so I honestly can’t remember how the formula was. I think I have three coats on these pictures and that the formula was pretty normal.

I used a dotting tool and China Glaze 2030 to decorate it and finished with a coat of China Glaze Matte Magic. It turned out a little bizarre, a little space cow-ish. I kind of like it anyway, though…

Annonser

Publicerat på november 9, 2011, i China Glaze, Diverse nageldekor, Matta lack. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Med det matta ser det verkligen ut som en grön och guldig ko, vad gulligt 🙂

  Gilla

 2. Det ser rätt schysst ut matt faktiskt, jag som trodde jag ledsnat på mattifieringslack.

  Gilla

 3. Cactus: Tack!
  Chaosophia: Ja, jag är inte jätteförtjust i matt heller, men ibland tycker jag att det passar bra för att få en lite naturligare känsla i dekoren.

  Gilla

 4. Vilken skillnad med det matta lacket på! Kändes mer homogen då, snyggt:)

  Gilla

 5. Det blev riktigt snyggt! Grönt kan ju aldrig bli fel, och en grön-och-guldfärgad kossa är ju bara superfränt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: