Hits Mari Moon Dreamer

Det här är det sista av mina Hitslack från Mari Moonkollektionen.  Mari Moon är indelad i två ”underkollektioner”, Unique och Modern. Jag har alla i Unique; Unconventional, Artsy, Daring och Chameleon, samt Cool och Dreamer från Modern. Jag är verkligen förtjust i dem, de är väldigt vackra multikromatiska lack med dramatiska färgskiftningar. Dreamer är lika vackert som de andra – kanske t o m ett av mina favoriter. Det skiftar huvudsakligen mellan blått och lila, men i vissa ljus fortsätter det lila över i rött och guld. I sol blir det helt otroligt och gnistrar till i koppar eller varmt lila. Väldigt läckert!

Formulan är däremot lite sisådär. Det är tjockt och svårmålat. Det är svårt att få det helt jämnt och att få till tunna lager, men med tjocka lager torkar det alldeles för långsamt. Här har jag tre lager, så tunna som jag kunde få till dem.  Jag lät det torka en del mellan lagren, men det tog ändå rätt lång tid för det att bli helt torrt. Nästa gång ska jag tunna ut det lite, men det fanns inte plats för förtunning i flaskan nu när det var nytt.

Dekoren är s k ”nail art lace” från eBay som jag köpte för väldigt länge sedan.
Det blir lite bildspam för att försöka fånga alla vackra färgskiftningar. Först några bilder under skrivbordslampan.

Utomhus i regnigt skruttväder:

Solsken:

Publicerat på augusti 27, 2012, i Dekaler, Diverse nageldekor, Duo- och multikromatiska lack, Hits, Naglar i blått, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. De är så vackra allihop! Tyvärr fick jag full panik på den gräsliga skitpenseln, så jag har inte testat ens hälften av dem, de bara står i sin låda 😦

  Gilla

  • Ja, penseln är verkligen inte kul på något sätt alls! Den verkar dock vara lite varierande, penseln i Dreamer var inte lika mycket av en mardröm som några av de andra lackens penslar. Den höll i alla fall ihop och hade inte lack som spretade åt alla håll. Men det är verkligen inte lätt att få till en hygglig applikation av de här lacken!

   Gilla

 2. Mhrmmmmm! Om du någon gång får för dig att du ledsnar på Dreamer så har den alltid ett hem hos mig. ;D

  Gilla

  • Haha, jag är rädd för att det är högst osannorlikt att jag kommer att ledsna på den här skönheten! 😀 Men du kan fortfarande köpa Modernkollektionen på Llarowe. Då får du med fina Cool också! (Och Trendy och Cutie Pie, som också ser väldigt fina ut.) 😉

   Gilla

 3. Så vansinnigt fint! Är så sugne på Mari moon-lacken!

  Gilla

 4. Det ser underbart ut! Lila och duokromt räcker för att jag ska bli lite knäsvag.. =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: