Nagelfolie igen

Lite nageldekor sådär på söndagen – dvs lagom till Nail Art Sunday! Här har jag börjat med silvriga L.A. Girl Sterling Silver och därefter lagt på en nagelfolie som jag inte kommer ihåg var jag har köpt. Den var lite sisådär och ville inte fästa överallt. Börjar misstänka att det verkligen är en fördel att förvara folierna i täta plastburkar, eftersom folierna jag köper från No 1 Nail Art Shop (som alltid är i burkar) är så mycket bättre att jobba med. Jag var inte helt förtjust i resultatet, det blev lite för ljusblått, så jag målade sidorna av nageln med blå akrylfärg och markerade skarven med silverglitter. Tja, vet inte riktigt vad mer jag har att säga. Det blev helt ok. Ingen storfavorit, men inte fult. Tyvärr blev det också lite oregelbundet, men det är inte helt lätt att få till exakt lika stora blåa kanter på naglarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Well, this is an old nail art foil over L.A. Girl Sterling Silver, followed by blue edges painted with acrylic paint and some silver glitter in between. I really don’t have that much more to say about it. I liked it well enough. It was no favourite, but I didn’t hate it either.

Publicerat på december 2, 2012, i Diverse nageldekor, L.A. Girl, Nagelfolie, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Smart lösning med det blå på sidorna. Blev lite extra piffigt med silvret.

  Gilla

 2. Det ser ju jättefint ut!

  Gilla

 3. Gillar den marmorerande effekten!

  Gilla

 4. Sofie: Ja, jag tyckte det behövdes lite mer.

  Little Miss Nailpolish: Tack!

  Sminkan: Tack till dig med!

  Cactus: … och till dig! 🙂

  Lela: Kul! Du borde testa folie!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: