Orly Mash Up

Så var det dags för sommarkollektionerna att börja dyka upp! Det kan de i o f s ha gjort för ett tag sedan, inser jag. Jag har inte riktigt haft tid att ha koll på alla bloggar på sistone… Men Orlys kollektioner får jag mail om, så de är svåra att missa! Mash up består av några pasteller och några färgstarkare lack, själv är jag mest sugen på det matta neonorangea Mayhem Mentality, det lila Beautiful Disaster (visserligen har jag säkert något liknande, men det ser ut att vara ett väldigt fint lack) och det blågröna prismatiska glittret Sparkling Garbage. Det ljusturkosa Pretty Ugly är väl inte egentligen min grej, men det ser ut att vara härligt färgglatt i alla fall. Ljuslila Harmonious Mess och rosa Choreographed Chaos är föga förvånande de jag är minst sugen på. 😉

532684_513053542063849_430652502_n

Orly’s new summer collection Mash Up is on its way! I think the matte neon orange Mayhem Mentality, the purple Beautiful Disaster and the prismatic bluegreen glitter Sparkling Garbage look really nice!

Publicerat på april 25, 2013, i Orly. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Jag är sugen på de gröna! 😀

  Gilla

 2. Jag tycker du nog borde satsa på det turkosblå med glitter …och kanske hoppa de andra? Speciellt det grisrosa. (Ja, jag sa det som du var för artig för att säga 😉 ).

  Gilla

 3. Den här kollektionen ser jag fram emot. Tycker Orly får alldeles för lite uppmärksamhet faktiskt.

  Gilla

 4. Little Miss Nailpolish: De är lite för turkosa i tonen för att jag ska bli riktigt sugen, men det prismatiska kan nog vara fint!

  Lotta: Haha, ja, jag måste ju vara lite artig, det finns ju en massa folk som gillar grisrosa… Jag kommer att få recensera något eller några lack ur kollektionen och har faktiskt bett att inte få det rosa… Det är som lite bortkastat på mig, jag skulle bara gnälla över att det är rosa. Jag hoppas på att få det neonorangea, jag har inget neonorange lack!

  Lacky Corner: Ja, de gör riktigt bra lack, jag gillar dem! Det är väl inte helt och hållet min typ av lack det här, men de är bra på att piffa till vanliga färger så de ändå blir lite intressanta. Men ett mörklila lack till får alltid plats i min samling!

  Gilla

 5. Oh turkosa ser underbart ut! (En av mina favoritfärger så, hehe) 🙂

  Gilla

 1. Ping: Orly Sparkling Garbage | Nageldraken

 2. Ping: Orly Harmonious Mess | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: