Crows Toes Orion

Det här lacket har fått stå otestat hur länge som helst, och det känns lite som att det har kommit coolare lack sedan jag köpte det här, och att det inte är så coolt som jag tyckte när jag köpte det. Huvudfärgen är ganska mörkt olivgrönt och det skiftar lite svagt i blått. Skiftningarna är dock mycket diskreta, och numera finns ju många lack med mycket kraftigare skiftningar. Det här är fint, men jag är inte jätteimpad.

Jag bar tre lager av det och det var lite svårt att få det helt jämnt. Det var också lite rinnigt att lacka med. Jag dekorerade det med bladguld som jag rev i små bitar och tryckte fast i fuktigt lack. Lite pilligt, men inte svårt egentligen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This polish has been standing amongst my untrieds for a very long time, and unfortunately it feels like time hasn’t been very kind to it. When it came, I thought it looked very cool, but now we have a lot of polishes with much more pronounced color shifts so this doesn’t really impress. It is a nice, dark olive, though, so it is a pretty polish none the less.

I wore three coats and it was a bit difficult to get the layers even, and it was a bit runny. I decorated it with gold leaf that I tore into small pieces and pressed down into the polish while it was still wet. It was a little fiddly, but really not difficult.

Annons

Publicerat på juli 16, 2014, i Crows Toes, Diverse nageldekor, Duo- och multikromatiska lack, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det kanske har kraftigare duokroma efterföljare, men snyggt är det ändå 🙂 Gillar bladguldet. Coolt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: