OPI Alcatraz…Rocks

Jag har en del syprojekt på gång och rätt mycket på jobbet, så bloggen har fått stryka på foten lite mer än vanligt på sistone. Nu ska jag i alla fall försöka peta ut ett gammalt inlägg, så det finns något nytt att se på!

När jag var på bloggträff senast pratade vi om gamla Liquid Sand-lack, och kom in på att jag inte hade vare sig Alcatraz…Rocks eller Emotions. Ulrika på Goodpr trodde att hon hade ett Alcatraz…Rocks över, så efteråt kollade hon och skickade det till mig. Sjysst! (Emotions köpte jag däremot på eBay, så nu har jag det också.) Det är verkligen fint! Basen är mörkt blålila och det glittrar i alla möjliga nyanser. Applikationen var utmärkt och det torkade ganska fort.

Jag använde det till att göra ytterligare ett försök med en negative space-manikyr med hjälp av mallar från Twinkled T. Ett tjockt lager Alcatraz…Rocks räckte för att få det (hyggligt) täckande. Jag tyckte det blev riktigt fint och har nog kommit fram till att det där med negative space är rätt snyggt ändå.

Något skumt har hänt med mina naglar däremot. I måndags började jag bli öm i lillfingernaglarna. Det blev värre under dagen, fram tills jag tog bort nagellacket efter jobbet. Jag har sedan gått med nakna naglar fram tills i går kväll. Det är inte helt borta, men det är mycket bättre. Men jag fattar inte vad det kan bero på! Har någon av er varit med om något liknande? Det kändes lite som när man har klippt ner en nagel för mycket så att nagelbädden blottas lite (fast jag har varken klippt för mycket eller petat på naglarna).

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Briefly: One thick coat of OPI Alcatraz… Rocks. Dark bluish purple (or purplish blue) with multicoloured glitter. Excellent application and dried pretty quickly. Did a negative space-mani with it using nail vinyls from Twinkled T.

Publicerat på juni 12, 2015, i Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i lila, OPI, Strukturlack och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Riktigt snyggt. Hoppas att det nagel-onda försvinner snart 🙂

  Gilla

  • Tack! Och det hoppas jag också! Tyvärr kom det tillbaka lite när jag hade på lack igen, så jag börjar bli lite rädd för att jag har blivit överkänslig mot något ämne i nagellack…

   Gilla

 2. snygga naglar!!hoppas verkligen det onda går över , det kanske va detta blåa lack som spökar för dig…hoppas det blir bättre!

  Gilla

 3. Supersnyggt 🙂 Hm, får liknande problem med naglarna ibland, har fått för mig att det beror på den kraftiga kurvningen och att en del nagellack drar/sätter tryck på den men har tyvärr ingen vetenskaplig förklaring tyvärr, bara spekulationer.

  Gilla

 4. Jag har ibland fått ont i naglarna, eller rättare nagelbädden, när jag varit lite för hårdhänt när jag har kämpat med/mot ett ettrigt glitterlack. Har helt enkelt tryckt och gnuggat för hårt vid borttagandet. Kan det bero på det kanske?
  Alcatraz… Rocks är dundersnyggt – fast jag kör alltid top coat över, står inte ut med textur och ääälskar blankt;)

  Gilla

 5. Älskar opi sandlacken 🙂 ser sjukt snyggt ut

  Gilla

 6. Else: Det kan vara något sånt, men jag tycker inte jag har varit så hårdhänt… Men nu är det bra i alla fall!

  Lackert: Ja, visst är det sjyssta lack! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: