Depend Glam Rock 419 och vattendekaler från Milv

Depend har faktiskt gett ut två snarlika lack med nummer 419 i höst; ett i Glam Rock-kollektionen och ett i Rewindkollektionen. Båda är fina lila skimmerlack, men det jag bär här är det från Glam Rock. Det täckte på två lager och var mycket trevligt att lacka med. Jag har fått det som pressprov.
Som dekor använde jag vattendekaler med silversnirklar från Milv, som jag köpt från Edgy Polish. Applikationen var riktigt bra, och jag gillar att de är en liten aning stretchiga så man kan få dem att ligga fint även på så böjda naglar som jag har. Jag gillar den här manikyren – den var enkel att göra, men blev riktigt fin!

In English: Depend has released two similar polishes with number 419 this autumn; one in the Glam Rock collection and one in the Rewind collection. Both are really pretty purple shimmers, but the one I wear in these pictures is the one from Glam Rock. It was opaque in two coats and really easy to apply. It was sent to me as a press sample.
As a decoration I used water decals from Milv that I have bought from Edgy Polish. The application was very good, and I like how they are just a little bit stretchy, since that makes it easier to apply them to very curved nails like mine. I like this manicure – it was very easy to do, but turned out to be really nice!

SONY DSC

 

20161029_113223

20161029_113319

20161029_113228

20161029_113204

Publicerat på november 3, 2016, i Depend, Diverse nageldekor, Naglar i lila, Naglar i silver, Vattendekaler och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Ääälskar den här looken! Så snyggt.

  Gilla

 2. Vad snyggt! Jag testar också lite water decals från Milv, lite småbökigt men tillräckligt enkelt att få snyggt.

  Gilla

 3. Hur snyggt som helst!

  Gilla

 4. Cajsa: Tack! 🙂 Så kul att du gillar det!

  Lifeoftelly: Ja, visst är det kul med vattendekaler? Det är ett snabbt sätt att få till en imponerande manikyr!

  Lacky Corner: Tack! Misstänkte att den här skulle falla dig i smaken, faktiskt. Vi brukar nog ofta tycka lika. 🙂

  Gilla

 5. Det här blev så otroligt fint!

  Gilla

 6. Jättesnyggt! Jag testade liknande silvriga dekaler från Milv i veckan men mina blev tyvärr skrynkliga av överlacket, precis som folie brukar bli. Hade du något särskilt överlack på?

  Gilla

  • De skrynklade sig lite för mig också, men det var inte så farligt. Jag tror jag använde Essies Gel-Setter som överlack (men jag växlar hela tiden, så jag är inte säker). Den brukar vara ganska bra till nailart.
   Vad gäller folie har jag precis upptäckt att gellack funkar asbra över folie. Det skrynklar inte alls, och om man har vanligt lack under kan man bra dra av gellagret när det blir slitet och får kvar det vanliga lacket, så det skadar inte nageln, men man slipper den jobbiga borttagningen av gelen.

   Gilla

   • Det ser inte alls skrynkligt ut på bilderna, så det måste ha varit klart mindre än för mig!
    Och vilket bra tips med gellack. Har funderat på att köpa ett par basprodukter för att just kunna ha till viss nailart, det här var ju bara ytterligare argument 😉

    Gilla

    • Jag undrar om jag inte hade väntat ett dygn mellan att jag målade baslacket och att jag satte dit vattendekalerna. Det kanske hjälpte att lacket under var ordentligt härdat så det inte kunde krympa ihop? Fast jag vet faktiskt inte… Ibland skrynklar det mer, ibland mindre!
     Klart du borde köpa lite diverse basprodukter! Sånt är bra att ha! 🙂

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: