Nail Art Sunday: OPI Love is in My Cards with nail foil half moons

Det är ju Nail Art Sunday hos Lacky Corner, så jag har grävt upp en manikyr ur arkivet att visa er. Den här bar jag för ett år sedan för att matcha den röda tartanklänningen jag sydde till min födelsedag förra året. (Ni ser tyget på en av bilderna.) Love is in My Cards är från Starlight, OPIs julkollektion 2015 och är ett klassiskt rött krämlack. Jag bar tre lager av det. Halvmånarna gjorde jag med nagelfolie i guld, och jag skulle gissa på att jag använde nagelvinyler för att få till formen.
(Lacket är ett pressprov.)

Sundays equals Nail Art Sunday at Lacky Corner’s, so I have dug up this one-year old manicure from the archive. I wore it to my birthday party last year to match the red tartan dress I sewed for the party. (You can see the fabric in one of the pictures.) Love is in My Cards is from Starlight, the OPI Christmas collection of 2015 and it is a classic red creme. I wore three coats. I made the half moons with gold nail foil, and I guess that I used nail vinyls for the shape.
(The polish is a press sample.)

20160305_113914

20160305_114357

20160305_174155

SONY DSC

Publicerat på mars 19, 2017, i Diverse nageldekor, Nagelfolie, Naglar i rött, Nail Art Sunday, OPI och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Så fint och festligt!

  Gilla

 2. Snyggt! Jag har fortfarande inte testat att göra halvmåne nail art. Skäms på mig!

  Gilla

 3. Rött och guld är alltid en hit, och halvmånemanikyrer är så snygga! =)

  Gilla

 4. tracesofpolish

  Jättesnyggt! Avis på dig som har ett så rikt arkiv att du hittar saker som är ett år gammalt!

  Gilla

  • Tack! Oftast blir jag bara stressad av att ha ett så stort arkiv, däremot. Det är en massa inlägg som jag borde få ut, men inte hinner med. Och det finns manikyrer som har legat sedan 2014… De känns inte så aktuella längre. 😜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: