Snönaglar med Orly Stone Cold

Det här är inte heller manikyren jag hade på julafton – den hoppas jag kunna fota i dagsljus innan jag visar den eftersom färgen på lacket inte kommer fram i inomhusbelysning. Å andra sidan tyckte jag bättre om den här manikyren och hade hoppats på att den skulle hålla över julafton, men kl 1 natten till julafton dog den. Det blev en lite enklare variant på julafton.

Den här var väldigt snabb och enkel, men jag är faktiskt väldigt förtjust i den om jag får säga det själv. Det är en bas av Orly Stone Cold från Mineral FX-kollektionen, ett fantastiskt vackert lack med en riktigt jobbig formula. Det var så proppat med små glitterflakies att det var alldeles tjockt och svårt att hantera utan kladd. Men det var det banne mig värt, för det är ett riktigt tjusigt lack! Mättat blått med ljusare glitter och ett härligt djup! Jag har tre lager här, men det är bara för att det blev lite ojämt. Två lager hade kunnat räcka om jag hade varit noggrannare.

På det har jag svampat först ett vitt krämlack, China Glaze Snow, och sedan ett prismatiskt glitter i klar bas, Color Club Si Vous Please!, på tipparna. Avslutat med lite vita snöflingedekaler från Nailtopia, köpta på Nailshop. Exakt den här sortens dekaler finns inte kvar, men de har liknande vita snöflingor. Jag älskar de här dekalerna, de är jättefina, tunna och håller ihop bra!

Först en bild av Stone Cold utan dekor:

Sedan dekoren:

Tyvärr syns det inte på bilderna, men det gnistrade väldigt fint om ”snön”… 🙂

Annonser

Publicerat på december 26, 2011, i China Glaze, Color Club, Dekaler, Diverse nageldekor, Naglar i blått, Orly. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: