L’Oreal Rive Gauche Green

Äntligen slut på terminen! Jag har jobbat som en liten gnu de sista veckorna, så det är rätt skönt att få ta det lite lite lugnare framöver. Den här veckan har min jobbkalender varit fullkomligt knökfull, det har knappt varit någon plats över, bara möten och annat i ett. Men nu ska det bli bättre, hoppas jag! Fördelen med att jobba med undervisning är att man får ganska lugna somrar (även om jag brukar försöka hinna forska lite mer på sommaren så jag brukar inte bli sysslolös ändå).

Men nog svamlat (jag är lite tröttvirrig, tror jag), det var ju lack jag skulle skriva om! Det här lacket har jag faktiskt köpt på stan, vilket är ovanligt, och det är ett krämlack, vilket också är ovanligt i min samling. Men jag behövde ett ljust armegrönt lack för att kunna få till en snyggare kamouflagesvampning. Det var också mitt första lack från L´Oreals Color Richekollektion med minilack. Formulan är riktigt trevlig, den gjorde i stort sett vad den skulle utan att bråka och täckte på två lager, men borsten är märklig. Den är väldigt bred och platt, men med rundade hörn. Ärligt talat är det nästan lite knöligt att få ner den i flaskan utan att mosa till den. Jag är inte särskilt förtjust i breda borstar generellt sett, men den här är ändå ok, mycket tack vare de rundade hörnen. Hade jag inte haft så kupiga naglar hade det nog varit helt ok att lacka med den, men den är svår att finjustera med, och formen på den tillåter liksom bara en form av naglar. Har man smalare naglar än mig kan det nog vara jättesvårt att lacka med den här borsten.

Hållbarheten var både bra och dålig. Det gick en liten flisa redan dagen efter jag lackade, så jag lackade om innan jag dekorerade det. Det gick en liten flisa relativt tidigt även i den manikyren, men den syntes inte så mycket så jag lät det sitta (hade inte tid att byta ändå) och då var det faktiskt helt ok i fem dagar.

Färgen är i alla fall fin, det är en mild grågrön som är ganska ljus utan att vara pastellig. Jag gillar den skarpt!

Dekoren är en sorts sned ruffian i brunt målad med ett brunt nail artlack från Jessica. Över det satte jag klistermärken i guld från Kiss som jag har köpt på Åhlens eller Kicks (kommer inte ihåg, de finns nog på båda ställena). Mycket trevliga klistermärken, mjuka och fina utan att vara sköra. Tycker det blev rätt stilrent och är ganska nöjd med resultatet.

Publicerat på juni 1, 2012, i Dekaler, Diverse nageldekor, L'Oreal, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: