Orly High on Hope

Sminkan ville se det mörkblåa lacket från Orlys vårkollektion, och jag är inte svårövertalad när det gäller att ha mörka lack på naglarna! High on Hope är lite av en udda fågel i kollektionen, den bryter av mot de milda pastellerna hos de andra färgerna och är verkligen inte en klassisk vårfärg. Inte är jag ledsen för det, för jag gillar ju såna här färger! Det är en blå med lite grönt och mycket grått i, jag skulle nog kalla den petrol, som de har hällt i rätt rikligt med rosa skimmer i. Jag vet, rosa, men i det här sammanhanget funkar det för mig. Det ser faktiskt inte särskilt rosa ut på naglarna utan det sammantagna intrycket är att det blir lite lila i vissa ljus. Det här lacket är lite av en kameleont och ger väldigt olika intryck beroende på ljusförhållandena. Det är därför jag har inkluderad en suddig inomhusbild – den där gråa tonen syns rätt mycket inomhus. Jag undrar också om det inte är en liten, liten aning duokromt. Jag tycker mig ana en grön ton i det i de yttersta vinklarna. Det syns lite på närbilden på tummen, tycker jag. Eller så ser jag i syne…

Det var inte helt kul att applicera, för det var rätt rinnigt och det blev lite kladd här och var. Två lager kanske hade täckt, men jag tog tre för säkerhets skull.

Jag dekorerade med vattendekaler med påfågelsfjädrar i guld som jag har köpt nyligen från eBaysäljaren At Your Fingertips Nail Art Design. Väldigt trevliga dekaler. De fastnade bra, men inte absolut direkt, så det fanns lite tid att placera om dem på nageln, vilket jag uppskattar. Och så är de ju fina också!

(Jag fick det här för recension, förresten. Det har inte påverkat min åsikt om det. Jag skulle ha tyckt om det i vilket fall och det är nog det lacket från kollektionen som det är troligast att jag skulle ha köpt.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suddig bild, men det har den här färgen ibland, så bilden fick vara med ändå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Orly High on Hope is a dark blue with a lot of grey and some green in it. It has lots of pink shimmer that makes it look almost purple in some lights. I suspect that is is a little duochrome, actually. It looks like it shifts to green in some angles, but it is difficult to tell for sure. I might imagine it. This polish looks very different depending on the light conditions, sometimes it is more blue, sometimes purple and sometimes almost grey.

I got the gold peacock water decals from the eBay seller At Your Fingertips Nail Art Design recently. They were really nice to work with and I think they are quite pretty!

I got this for review, but I would probably have bought it otherwise. It is a nice colour.

Publicerat på februari 16, 2013, i Naglar i blått, Orly, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Åh, vilken fin färg! Alltså helt klart tycker jag att Orly är en vinnare i vårkollektions tävlingen bland de olika märkena där ute.

  Gilla

 2. Ja, det håller jag med dig om! Det har helt klart roligare färger – många av de andra vårkollektionerna tycker jag känns lite förutsägbara.

  Gilla

 3. Väldigt fint 🙂 även om det inte är en av de ”vanliga” vårnyanserna så är det en fin färg 🙂

  Gilla

 4. Så snyggt! Om jag skaffar något från den kollektionen så lär det bli det här åtminstone.

  Gilla

 5. Beautybylinda: Ja, det är jättefint! Jag tycker det är trevligt med omväxling i vårkollektionerna, men så är jag inte särskilt årstidsbunden i mitt val av nagellack heller. 🙂

  Roxcat: Det tycker jag att du skulle göra rätt i, det här är riktigt snyggt! Det gula är visserligen också härligt, men gult är ju inte allas melodi.

  Gilla

 6. Det här gillade jag!! Skimret känns nästan duochromt tycker jag. Kul! 😀
  Dekalerna är ju supersnygga!! Du har placerat dom jättesnyggt me!

  Gilla

 7. Tycker mig också ana lite grönt, eller möjligtvis oliv i kanterna. Låter som ett komplext och spännande lack

  Gilla

 8. Vet du, min favoritkollektion i vår är Depends! Det här lacket ser fint ut men det var för mycket rosa skimmer för att jag kommer köpa det själv. Däremot blev jag sugen på påfågelfjädrarna och det är ju rätt sjukt med tanke på hur ofta jag dekorerar…. Kanske ändå måste ha sådana. Det var ju fint!

  Gilla

 9. Little Miss Nailpolish: Tackitack, vad glad jag blir över berömmet! Jag gillar verkligen dekalerna, jag också!

  Kajalpennan: Visst ser det lite duokromt ut? Det är så diskret att det är svårt att vara säker. Det ser inte riktigt lika komplext ut på lite håll, men det är roligt att titta närmare på.

  Sminkan: Det ser inte så rosa ut på nageln, faktiskt (i så fall hade jag nog inte gillat det lika mycket). Skimret gör mest att hela lacket ser lila ut i vissa ljus.
  Tycker du ska köpa påfågelsdekaler, du också! De var jättefina och inte särskilt dyra alls!
  Depends vårkollektion är lite för sprallig för min smak. Jag fixar spralliga färger i mindre doser, men det blev lite för många på en gång där… 😉

  Gilla

 10. Tillsammans med dekalerna var det väldigt fint:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: